Armáda doktorských krétenů,debilů a dementů vraždících a mrzačících naše občany.Občané,ovce,které si nechají všechno líbit.Ti nejlepší mi říkají,máte pravdu,ale udělejte to za nás.Technik ve výtahu,doktoři mi zabili mámu,bojím se o tom mluvit.Prodavač rybářských potřeb,vrátili mi mámu z nemocnice po banálním ošetření,za 10 dní umřela na otravu,nechci o tom mluvit.Důchodce v Penny,moji ženu posílali s nádorem na mozku na psychiatrii(jako mě s 170/115).Zemřela.Žena středního věku v čekárně u MUDr.Klubala,zprasili mně gyretáž.Starší žena na Bulovce,PL mi odmítl rentgen,že je to drahý,tady mi zjistili sraženou krev v břiše.
Prodavačka v Tescu,zmrzačili mi dceru,bojím se o tom mluvit.Mám pokračovat?
Občané kolik vás je 100 tisíc,milión?Doktorské zrůdy jako MUDr.Quispeová-Sotová,které na Vás posílají bumpingové gangy,které Vám v bytě otráví potraviny.
Prohřešili jste se jenom tím,že na 120/80 nechcete dealerský RAMIPRIL,který způsobuje cirhózu jater,poškození ledvin,infarkty,mrtvičky,zůžení cév v mozku,sraženiny v krvi,poškození kostní dřeně a tím krvetvorby a další.Přečteno z příbalového letáku.Tak Vás otráví,už 4x.Tachykardie,vystřelování vys.tlaku,mozková mlha,ztráta imunity(bolesti zubů),závratě,silné bolesti hlavy, srdce,poškozené nervy(lehké nohy,ztráta koordinace,zakopávám,kousnu se do dásní,do rtů) a pod.Nemůžu česnek,zelený čaj,mango,citrón,jogurty,koenzym Q10,pitnou vodu(kupuji balenou),mořské ryby(po kousku 1x1x1cm 180/136,důkaz video tlakoměru na rapidshare pod lékaři,nahráno mobilem),Kdy skončí vraždění doktorskými sviněmi?Důkazy na stahuj,ulož to RAPIDSHARE pod NWO a lékaři. K jinému doktorovi?Oni si to řeknou,nestojím o napíchnutí žloutenky nebo AIDS.
Přidat nový komentář