Blížící se Velikonoce připomínají význam a úlohu vajec nejen z hlediska tradic, ale také z hlediska nutričního. Vejce jsou jedněmi zatracovaná díky obsahu cholesterolu, jedněmi vyzdvihovaná díky obsahu vitamínů, minerálních a dalších látek. Jak je to tedy s vejci ve vztahu k naší výživě a cholesterolu skutečně?
Prosím o vysvětlení co to je "žaludeční kýla", nebo-li porucha svěrače (neustále říhám, téměř v jednom kuse, ale nevrací se mi obsah žaludku!), byla jsem vyšetřena klasickým zavedením přístroje do zažívacího ústrojí, užívám GASTOGEN. Zajímá mne prognóna této poruchy, čím se způsobila, zda se dá úplně odstranit nebo se s tímto problémem budu trápit do konce života. Je mi 56 let, nemám žádné jiné zažívací potíže, mírná nadváha cca 5 kg. Děkuji
Přidat nový komentář