Dobrý den, jaký slaný roztok se prosím používá do konvičky na výplach nosu? Kupuje se nebo ho můžu vytvořit doma? Děkuji za odpověď
Nevím zda někdo pomůže alespoň někomu vypovím co mně trápí.Můj manžel kouří 60cigaret denně,nebere ohledy na nikoho,kouří doma a nevadí mu,že jsem s ním v jedné místnosti ani když přijdou vnoučata.Zkoušela jsem to s ním po dobrém,po zlém/hádky/ale on je hned zlý,podrážděný,když podraží cigarety tak kouří ještě víc jako když má pocit,že si musí nakouřit do zásoby,koupila jsem mu snad všechno co je proti kouření,nemá to cenu,neumí si poručit.Kouří i při práci.Je šikovný,pracovitý ale ty cigarety ho omezují.Myslím,že bez nich neumí komunikovat a nebo vyřešit různé problémy.nevadí mu,že stále někde uklízím popel,který mu padá,nevadí mu propálené ubrusy ani propálený koberec.kdyby po sobě alespoň zlikvidoval nakouřený popelník,je toho hodně,kouří,přejídá se má zdravotní problémy,páteř,bolavé stále se otvírající nohy.špatně se mu dýchá,při jeho nepohyblivosti/nechce chodit/ se spravil na 125kg.Všechno bolí.Nevím si s ním rady.Ráda bych mu pomohla alespíš se asi rozvedu a nechám ho osudu,nezvládám to už.Manželovi je 56 let.Děkuji za vyslechnutí a kdyby byla dobrá rada tak už dopředu děkuji. Alena Raďová pokud by mi chtěl někdo napsat na můj mail: [email protected]
Přidat nový komentář