Zdravím všechny,věnuji se posilování cca 10let,několikrát jsem kreatin užíval,nikdy jsem nebral nic od neznámých firem,toto na začátek....dál bych dodal,že pravidelně cca každé 3 měsíce chodím na odběry krve,kvůli nijak zvláštním zdr. problémům,jsem úplně zdráv....toto jen pro kontrolu. Nyní jsem užíval KRE-ALKALYN cca 2 měsíce,nabral jsem cca 2,5-3kg solidních čistých svalů,samo mě to překvapilo,neboť po tolika letech člověk stagnuje,co si budeme povídat,dál užívám 2x denně 80% protein,nic víc,žádné drogy,steroidy,cigarety,alkoho l,léky,nic.... a hle,stouply mi jaterní testy na úroveň alkoholika!!!! zničeho nic,tak jsem pídili,pídili s lékařkou,až jsme se dostali k doplňkům stravy...prokonzultovali jsme to na sportovní medicíně,kde řekli,že to tyhle problémy způsobuje,že to jejich atletům zakazují,tak jsem to bral dál,vzali jsme znovu krev a hodnoty pořád špatné,tak jsem vysadil,a začly se zlepšovat a nyní po 2 měsících jsou na normálu....... takže radím ruce pryč,zřejmě to bylo z toho,normálně jsem na sobě nic nepociťoval!!! je to od jedné z nejvtších firem v čr a na našem trhu,která je sponzorem mnoha odvětví .... zdraví máme jen jedno,tak pozor na to...
Přidat nový komentář