Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
nevím jestli tento ocet funguje, ale vím že není to chutné Liposukce není pro každého, ja bych měla strach... A proto beru tablety a fungujou.
Kamarádka mi poradila na hubnutítoto:Jablečný ocet s medem,nemá někdo s tím zkušenosti?Kamarádka zhubla 30 kg.Třeba mi někdo poradí.....Děkuji předem Jarka
nevím jestli tento ocet funguje, ale vím že není to chutné Liposukce není pro každého, ja bych měla strach... A proto beru tablety a fungujou.
Jablečný ocet s medem a zhubla 30 kilo?? Chtěla bych, ale opravdu nemohu uvěřit ;) zatím vím, že kamarádka cvičila a také brala nějaké pilulky pro podporu hubnutí a zhubla.
Ahoj! Ja s tom jabkečném octem zkušeností mam.. Není toto nejchtnější věc.. Není také nejúčinnější... Místo to lepší budou tablety, opravdu. Také doporučím Piperine
také jsem slyšela od kamarádky že tablety s piperinou jsou moc ůčínné, zhubla 5 kilo za měsíc pouze berouc tento doplněk...
osobní jsem vyzkoušela Piperine Forte a jsem spokojená s účinku hubnutí, ztratila jsem sedm kilo za měsíc.
známy ztratil nadváhu díky piperinovým tabletom, je to jedno chlap nebo ženska, hubnutí bude úspěšné
Přidat nový komentář