Tak když to čtu, tak to asi brzo umřu. Můj příběh je takový, že taky nejsem hrdina a nemusím doktory. Ale mám konexe v jedné pražské nemocnici a známou jsem poprosil jestli mi zařídí nějakou prohlídku a napíše ATB kvůli respiračním onemocněním, protože jsem tři měsíce za sebou chytal různé chřipky atd atd.. No a vzala to pořádně a defakto náhodou jsem byl i na sono břicha, kde mi zjistili kamínky ve žlučníku a ucpané či přicpané žlučovody. Podotýkám, že mě nic nebolelo, jedl jsem normálně a všechno, nejčastěji pečená žebírka na medu, protože je miluju. Na ercp mě chtěli poslat hned, ale musel jsem to posunout kvůli práci. Mám to tedy teď před sebou. Strašně se toho bojím, špatně snáším zákroky, když jsem při vědomí, v minulosti když mi šlo v nemocnici opravdu o život a dávaly mi cévku, tak jsem byl vzpurnej když mě cévkovali, museli na mě zavolat dva chlapy aby mě drželi a to bylo když před šestnácti rokama kdy jsem prodělal akurní zánět slinivky, kterej jsem málem nepřežil a vlastně stalo se mi to že byl srpen a probudil jsem se v listopadu, tři měsíce v umělém spánku, probudil nepohyblivej, trénoval jsem pak chůzi. No a ERCP může způsobit akutní zánět slinivky. Mám teď před sebou tento zákrok, ale furt mám v hlavě uložený to, jak mi před těma šestnácti rokama doktor ve vojenský nemocnici řekl, že další takovej zánět slinivky už nepřežiju a taky to že se toho opravdu bojím, špatně snáším zákroky, jsem z toho celej pos*anej. Už jsem prošvihl náhradní termín, nenastoupil jsem na další ERCP a hledám jiné řešení, ale nevím jestli existuje. Nikde jsem nezjistil, že by to šlo operací, protože žlučník stejně musí ven, ale neřeší to žlučovody a nebo kdyby aspoň mě u toho ERCP mohli uspat. Asi to musím podstoupit. Ale nevím jestli to dám. Od toho sono vyšetření, tak jsem celej nervní, každej den stres, ani pořádně ted nějím, kila jdou dolu a jak mě nic před tím nebolelo, tak ted vnímám všechno, skoro mě bolí celej člověk. Nemá náhodou někdo zkušenosti s nějakým jiným řešením a nebo kde by mě u toho aspoň fakt uspali? A mám věřit těm komentářům, že je to taková hrůza, co dělá následky? Pokud by někdo mohl poradit, tak budu šťastný. Kdyžatk můj email je [email protected] a děkuji za případé rady.
Přidat nový komentář