Trápí vás střevní potíže, nadýmání nebo křeče v břiše? Možná patříte mezi 13 % české populace, jež se potýká se syndromem dráždivého tračníku neboli IBS. Na první pohled nenápadné projevy jsou často zaměňovány za běžné zažívací problémy, které časem zkrátka odezní. Ve skutečnosti však syndrom může přetrvávat celé roky a výrazně ovlivňovat kvalitu života – od každodenního fungování až po psychickou pohodu.
Pro popichavání v pravém podbřišku doporučila mne obvodni k vyšetření kolonoskopii,aby se vyloučil zanět slepeho střeva.Po tomto vyšetření mám problem z nasáváním vzduchu do střeva,který tam předtím nebýl a tak jsem hned dotyčného lékaře se tázal jestli mi nepoškiodil střevo.Tento lékař to popirá a tvrdí,že to mám z nadymaní což nenií pravda. Tento lékař mne bez mého svoléní uspal a 1 1/2 hodiny vyšetřovál. Po vyšetřeni se předemnou skryl a nbeřekl mi ani výsledek vyšetření. Ztoho mně vznikla nepřijemná zdravotní situace ze které se nevím jak dostat.Z tohoto lékařského pochybení nemůžu chodit,udržet rovnováhu a trnou mi stoho nohy. Nemohu pochopit toto lékařské jednaní a mám dojem,že v tejto nemlocnici není něco v pořádku Karel
Přidat nový komentář