Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Dobrý den, slyšela jsem na jedné přednášce o makrobiotice, že vitamín C ve velkém množství je karcinogenní. Je to pravda? Nezdá se mi to.
Černou můrou středověkého námořníka bývaly kurděje neboli skorbut, nemoc projevující se krvácením z dásní, slabostí, náchylností k dalším nemocem. Mohla skončit i smrtí. více ...
Dobrý den, slyšela jsem na jedné přednášce o makrobiotice, že vitamín C ve velkém množství je karcinogenní. Je to pravda? Nezdá se mi to.
http://mustwatch.hztz.cz/film/food-matters/ JISTE , karcinogenita a vit. C maji neco spolecneho - jsou to nepratele ... !!!
už 30 se dělají studie s vit. C napři proti rakovině a předepisují se dávky až 100 000 mg, bez vedlejších účinků - naopak rakovina ustupuje - žádné ledvinové kameny, žádná zátěž pro játra, žádné vedlejší účinky - to jsou bludy farmaceutických firem, abychom byli nemocní a oni nám mohli dál prodávat drahé a neúčinné léky, silně doporučuji zhlédnout dokument food matters
Přidat nový komentář