Dobrý den, jaký slaný roztok se prosím používá do konvičky na výplach nosu? Kupuje se nebo ho můžu vytvořit doma? Děkuji za odpověď
Tak jako všichni co tento článek čtou jsem postižen sennou rýmou. Do loňského roku jsem byl odkázán v tomto období pro nás alergiky na Zodac nebo Sanorin-Anelergin. Byl jsem vždy unavený a jako obchodní zástupce až nepříjemný na své zákazníky. Vše bylo způsobené urputným projevem senné rýmy " neustálým slzením očí a používáním kapesníku". Při jedné kontrole u mého lékaře mi v čekárně utkvěl v paměti leták na přístroj BioNase. Ten jsem si zakoupil, stál bezmála 3 tsícovky nebylo tozrovna málo ale opravdu super. Malý pěkná krabička s nádstavcem pro nosní aplikaci. Výhodou je že jde o fototerapeutickou léčbu, která mi bez užití léků úplně zastavila alergickou reakci. Nebyj jsem unavený, otrávený ani usmrkaný. Přístroj jsem v tomto období nosil u sebe nebo vozil v autě. Velkou výhodou je že jsem byl neustále mobilní a nachystaný jej kdykoliv použít. Při nákupu jsem byl nevěřícný Petr, ale dnes jej mohu všem doporučit. Dnes už je k dostání v některých lékárnách a na inernetu.
Přidat nový komentář