Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Moc dekuju pomohl mi tento článek!!!!!§Je dopbrej fakt!!!!
Čtvrtina z celkové hmotnosti všech kyselin, které se používají v potravinách, připadá na kyselinu fosforečnou, E 338. Tato nejlevnější a zároveň nejsilnější okyselující látka má i jiná využití: umocňuje účinek antioxidantů v rostlinných tucích, zabraňuje nežádoucím reakcím... více ...
To psala lékařka...k smíchu,kyselina fosforečná je pro nás nejdůležitější kyselina na této planetě drží totiž genetický kod DNA a ta jediná je schopná tvořit esterické můstky,které drží šroubovici DNA,aby se nerozpadla.Mohly bych pokračovat dále,ale stejně to nemá smysl,dodal bych k tomu,že coca-cola je nejzdravější nápoj u nás,O řídnutí kostí a pití coly.....tomu se můžu akorát tak zasmát.....se zbytkem textu se dá taky polemizovat..
Co je v článku k smíchu? Co jsi napsal na prvních 2 řádcích je sice pravda (opsáno asi z Wikipedie), ale to neznamená, že nadměrná konzumace kyseliny fosforečné nemůže škodit. Po deseti tisíce let se Homo sapiens sapiens živil tím, co mu poskytla příroda, nic si nevyráběl a lidské tělo si z jeho stravy vzalo přesně to, co potřebuje k jeho bezvadnému fungování. Pochybuji, že by lidé v minulosti degenerovali rozpadající se DNA. Člověk se fosforem normálně předávkovat nemohl, kdežto dnes je tomu naopak - přírodní stravy je v jídelníčku průměrného člověka v tzv. "moderním" světě zastoupeno velmi málo a člověk do sebe cpe různé "vyrobené potraviny" prosycené chemií - většinou nezdravou. Člověk bez Coca-Coly žít může (osobně jsem ji už neměl 5 let a nepociťuji na sobě žádné negativní účinky, naopak, jsem od doby, co jsem výrazně změnil jídelníček a piji v podstatě jen čistou vodu a bylinkové čaje, mnohem zdravější), přemírou konzumace Coca-Coly si ale naopak ublížit může - a pokud ne nadspotřebou kyseliny fosforečné tak minimálně kvůli množství rafinovaného cukru, kterého jsou tyto nápoje plné a o jehož negativních účincích na zdraví byly napsány hory článků.
Pokud vím z jiných materiálů. tak řídnutí kostí nezpůsobuje v případě coca coly fosfor, ale CO2, kterým jsou limonády sycené a na jehož odbourání tělo spotřebovává vápník, při nadměrné konzumaci sycených nápojů a sníženém přísunu vápníku si ho tělo bere ze zásob - kostí a jiných tkání... takže nejde o colu, ale o sycené vody obecně...
No ono mozna taky by stacilo se podivat na stitek Calgonu jakou ze to vlastne pouziva ucinnou latku k odstraneni vodniho kamene (= usazenin vapniku), zeby kyselinu fosforecnou? Selsky rozum mi neco rika o podobnosti ciste nahodne a chtic se nedozit operace krcku stehenni kosti Colu tedy odmitam pit i davat detem.
Přidat nový komentář