Jsem chlap, je mi 18 let a asi pred pul rokem jsem taky trpel celulitydou. Hlavu jsem si z toho nedelal, ale jelikoz hraji fotbal, tak jsem na ni byl upozornen mymi spoluhraci.
Ted jak jsem k ni prisel...
Rad posiluji a kamarad mi dal jidelnicek s tim, ze naberu svaly, ale s tim i tuky tak jsem se na jidelnicek vrhnul s vidinou sirokych pazi, stehen a zad. Behem nekolika mesicu jsem nabral 8kg s cimz jsem byl spokojen, ALE udelala se mi celulityda. Jak jsem jiz psal... nic jsem si z ni nedelal. Jak prichazelo leto, tak jsem si sehnal dietu (presneji receno SACHARIDOVÉ VLNY) a zhubnul 5kg... A celulityda je pryc!! Takze muj nazor... kupujte si kremy na celulitydu, ale pokud nezacnete posilovat, nedate k tomu trochu aerobni aktivity (behani) a dietu (nemyslim tim, ze za den snite jednu blbou okurku, to neni dieta, to je NICENI ZDRAVY a ani s ni neshubnete tuky. Dolu pujdou hlavne svaly, protoze je telo nema z ceho zivit a tuky si necha jako rezervu, protoze TO ze nejite je pro telo signal, ze je "hladomor"), tak se celulitydy asi nezbavite :-)
Dalo mi zabrat, nez jsem to napsal. Jen doufam, ze mi ted nebudete nadavat, ze to co rikam je blbost...
Přidat nový komentář