Urina vážně pomáhá! Lituji, že jsem na Vaše příspěvky nenarazila dřív, protože dermatitidou trpím skoro deset let, už od čtrnácti. U mě jí způsobily pravděpodobně hormonální masti a vyzkoušela jsem už všechno. Jediné, co mi před lety zabralo, byly prášky Entizol, ale musela jsem je brát měsíc a rozhodně mi to neprospělo. Teď jsem dermatitidu rok a půl musela potlačovat Protopicem, protože prostě nic nezabíralo a doktorka mi prášky dát nechtěla. Řekla jsem si, že Protopic vysadím, že to nikam nevede a požádala jsem doktorku o antibiotickou vodičku Zineryt, která mi kdysi dávno pomohla. Zineryt po vysazení Protopicu nereagoval tak moc špatně, plet alespon nebyla zarudlá, takže na první pohled by nikdo nic nepoznal a tak jsem se alespon nestyděla vycházet ven. Pleť ale byla extrémně suchá a dermatitida hrozně bolestivá, nemohla jsem se ani usmívat ani otevřít pusu, abych se normálně najedla a tím pádem po 4 týdnech beze změny. Pak jsem narazila na tuto diskuzi (četla jsem i diskuze z Ameriky a Anglie a podle nich je mi jasné, že doktoři nejsou schopni pomoci nikde na světě).... No a světe div se, ono to zabralo!!!! Nejdřív jsem zkusila urinou potírat jen jednu stranu tváře, abych zjistila, jeslti to někam povede. Po třech dnech neuvěřitelné úlevy jsem začala potírat celou dermatitidu (u mě tváře, nos a brada) několikrát denně, kolikrát vám to jen čas dovolí. Dermatitida se začala odlupovat a pod ní se vytvořila nová krásná pleť, která není vysušená. Už si to mažu dohromady pátý den a výsledky jsou zázračné. Doslova nic jiného nepoužívám, jen včera jsem si celý obličej omyla převařenou vodou s gelem bioderma (potom se sloupalo opravdu hodně přebytečné kůže, což bylo super)..... Věřím, že to zmizí úplně. K tomu se snažím jíst zdravě, žádná káva, alkohol, cigarety.... beru doplnky stravy, hlavě D (máme nedostatek slunce) a Zinek, také Chlorelu a Zelený ječmen na detoxikaci organismu. Brzy začnu urinu kombinovat s obklady z černého čaje, který je také skvělý na plet. Takže tak, všechno zdarma, bez stresů a nutnosti obíhat pořád dokola různé doktory a opravdu výsledky neuvěřitelně rychlé :)
Přidat nový komentář