Dobrý den, chtěla bych vědět názor na moji situaci: V dubnu jsem byla darovat plasmu, praskla mi zila a ja ztratila asi pul litru krve, asi mesic na to jsem byla takova malatna, mela jsme pocit zvetsenych uzlin, sem tam zvysena teplota ale pres 37,5 to neslo. Doktorka to zhodnotila jako pravdepodobne oslabeni organismu ztartou krve a take moznost reaktivace mononukleozy- na zaklade toho,ze mi vzala krev a zjitila IgG EBV v takovm mnozstvi ze pravdepodobne prodelani mononukleozy stanovila na obdobi unora-brezna(soubezna vysetreni-jaterni testy i sono jater zcela v poradku, sono uzlin-zcela negativni)... pro me to byla novinka, byla jsem sice v zime sem tam nachlazena, ale kvuli studia jsem se k lekari nedostala ,jediny vaznejsi stav, na ktery jsem si vzpomela byly asi tridenni horecky provazene prujmy a nauseou, a pak asi jeste tyden nato snizena chut k jidlu, kasel a ryma, bez horecky...mohl byt toto projev mnou prodelavane mononukleozy?Jak ruzne akutne muze mononukleoza probehnout?jsou nejake lehci a tezsi formy?muze probehnout treba i bez citelnych priznaku? Jaktoze mi v obdobi pomerne kratkem po pravdepodobnem prodelani teto nemoci neprisli pri testech pred darcovstvim plasmy?mam ted darcovske centrum kontaktovat kvuli samovylouceni? predem velice dekuji za odpoved
Přidat nový komentář