Dobrý den, jaký slaný roztok se prosím používá do konvičky na výplach nosu? Kupuje se nebo ho můžu vytvořit doma? Děkuji za odpověď
Před třemi lety se mi náhle a velmi výrazně zhoršil sluch a přidal se tinitus. Proběhly všechny vyšetření na ORL a příčina nenalezena. Ze strany lékařů se mi nedostalo žádné pomoci, kromě Betasercu, který měl snížit tinitus. K mé hrůze, však Betaserc tinitus velmi výrazně zvýšil. I po jeho vysazení se však tinitus pomalu zvyšoval až dosáhl neúnosné zátěže. Z alternativní mediciny jsem zjistila, že většina takovýchto poruch sluchu souvisí s hormony. Sehnala tedy jsem kapky a bylinky které obsahují fyfoestrogeny a okamžitě to zabralo. Postupem času jsem dokázala tinitus nejen zastavit, ale dokonce velmi výrazně snížit a současně zastavit i zhoršování sluchu. Navštívila jsem tedy opět lékaře a dožadavala jsem se v této souvislosti lékařské péče. Ačkoli jsem sama na sobě jednoznačně prokázala souvislost mezi nedoslýchavostí a hormony, lékařská péče mi byla odmítnuta s tím, že medicína tyto souvilosti nezná a byla jsem prakticky prohlášena za blázna. Současně jsem se doslechla, že i další pacienti se stejnými problémy skončili na psychiatrii aniž jim bylo pomoženo. Tak toto je obrázek našeho předraženého, vyspělého zdravotnictví, které ponechá lidi trpět aniž by se někdo zabýval diagnozami a jejich souvislostmi.
Přidat nový komentář