Dobrý den, chtěl bych se zeptat, je mi 21let a při své výšce 175cm mám hmotnost 57kg, přes 60kg jsem se nikdy nedostal. Když jsem se rozhodl, že budu své neštěstí kvůli hmotnosti a tím pádem i vzhledu řešit, rozhodl jsem se, že to zkusím nejprve přes doplňky, které používají sportovci, jako jsou sacharidové koktejly apod., ale těmi ani normální stravou to nešlo, mohl jsem sníst, kolik jsem chtěl a ani deko navíc. V poslední době jsem však začal pozorovat nechutenství a mírné problémy při nočních směnách, které se začaly objevovat. Když jsme to probrali s mamkou a řekl jsem jí, že občas mi k tomu všemu při polykání v dolní části krku o něco zavadí sem tam hrtan, řekla mi, že v rodině máme oba typy štítné žlázy, zvětšenou jak dovnitř, kterou měla příbuzná a projevilo se jí to nejvíc právě při nočních směnách, tak i ven. Tedy došel jsem za svým obvoďákem a ten mě poslal na krevní rozbory, které ukázaly všechny hodnoty v normálu, kromě Tyreotropinu, který místo hodnot 0.38-4.31 se u mně pohybuje na hodnotách 7.78 a cholesterolu, který mám 1.17. Druhý z testovaných na štítnou žlázu fT4, který má být 11.0-26.0 mám 12.9. Řekl mi ať se objednám na endokrinologii a bude se to řešit.. Můj dotaz zní, je možné, že budu mít někdy normální hmotnost, jako ostatní lidé?
Přidat nový komentář