Inzerce https://www.lekarna.cz/peceni-vanocniho-cukrovi/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=peceni-vanocniho-cukrovi

Ostruha patní kosti

Bolela Vás někdy pata? Víte, kde se vzalo rčení vytrhnout trn z paty? Sledujete závistivě 85% lidí, kteří si vykračují světem, jako by snad ani žádné paty neměli? Natož bolavé? více ...

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
kulikova.marie
4x

Dobrý den, prosím sdělte mi jaká homeopatika užíváte a kolik a jak během dne. Také mám za sebou rázovou vlnu, která příšerně bolela a vůbec nepomohla, opichy a zřejmě ozářky mě čekají. Známí mi poslali z Francie homeopatika, jenže nevím, jak je užívat.

jméno a příjmení

zpráva

Zdena Bartošová
3x

Vyzkoušený recept:Ráno na lačno popíjet čaj :1k.lžička medvědice lékařské 1k.lžička brusinky dáme do 1/4lhrnku,zalejeme horkou vodou,7min.louhovat.Než vypijeme čaj,sníme 1tb jedlé sody.Byliny působí v zásaditém prostředí,proto soda.Pravidelné popíjení 1-2měsíce,po 2měs.pauze lze kůru opakovat Já osobně po měsíční kůře jsem několik let bez problémů.DOPORUČUJI

Michala
5x

Mám ostruhu cca 4 roky, nezabralo nic, magnety,ultrazvuk, opakované rentgenové ozařování, mastičky, tabletky, obstřiky, babské rady - lipové lupení na noc a nyní jsem absolvovala i rázovou vlnu 5x a taky bez výsledku. Dokonce jsem 30 kg zhubla a neprojevilo se. Nosím měkkou obuv, ortopedické vložky a různé podpatěnky a podpory, ale chodit mi nejde. Jsem nešťastná, je mi 44 let a jsem vyřazena z provozu. Zhruba po 3 letech ostruha jakoby otupěla, ale můžu denně ujít tak kilometr, víc nedovolí a to opatrně našlapuji a i ten kilometr je bolestivý.

Jana Kobzová
1x

Ostruhou trpívá moje maminka. Zkusili jsme ted nasadit na doporučení jejího doktora doplněk InGel Active. První nezabral. Nyní bere druhý a vypadá to moc dobře. Tak držte palce.

Jana Rovenská.
5x

Vážení, já to znám ze své vlastní zkušenoti. Měla jsem ostruhu 10 let, byla jsem na ultrazvuku, RTG ozáření, dávala jsem si citron, taky jsem si dávala magnety do ponožek na noc, mlátila do nohy kladívkem, před 3 lety jsem byla 12x na "nízkotlakých rázových vlnách"..stálo mne to 12000 Kč a nebylo to na nic, jen jsem měla na patě děsný modřiny. Pak už mne to bolelo ve dne i v noci. odhodlávalala jsem s k operaci, ale pak náhodou dcera našla na internetu ordinaci, kde mají přístroj EvoTron, který dělá VYSOKOTLAKÉ RÁZOVÉ VLNY, je to v Praze 6 na Petřinách a ten doktor se jmenuje Kocián a je to profík. /jen pro pořádek kontakt: www.ibolest.cz/. Šla jsem tam doopravdy jen JEDNOU a po 4 týdnech byla bolest o 90% menší a za další 2-3 týdny vymizela úplně. Je to 2 roky a zatím /klepu na dřevo/ dobrý. Chodím na houby, po horách a toho doktora velebím kudy chodím. Díky. Aby zase všechno nebylo tak perfektní, tak musím přiznat, že to umrtvení trochu bolí :-)

janca
9x

dobry den vam vsem ve stredu 11.11. jsem absolvovala zakrok razovou vlnou na patni osrtuhu.myslela jsem,ze prubeh aplikace a nasledne lecba bude hodne bolestiva,ale chyba lavky,dalo se to vse vydrzet.. neprijemna je akorat injekce do paty,ale otazka par sekund,da se to v pohode vydrzet,aplikace razovou vlnou je pak jen malou neprijemnosti,ale opravdu nic hrozneho...myslela jsem,ze po zakroku budu mit nohu oteklou s velkou modrinou,bolesti budu skripat zuby,ale nic takoveho se nedeje..snazim se na nohu nestoupnout,chodim pospickach,v ramci moznosti odpocivam,jak synatorove dovoli.vyzkousela jsem si na nohu trosku stoupnout,neprijemne mravenceni,hranicici s bolesti,ale to se asi za par dnu jeste zlepsi.. na razove vlne jsem byla u dr.krejciho ve zline,byla jsem naprosto spokojena,velmi prijemny pan doktor,s tak prijemnym jednanim jsem se jeste u zadneho lekare nesetkla. ted jen doufat,ze vse dopadne na vybornou a budu se moci venovat naplno sportovnim aktivitam..to ale vse ukaze az cas...mejte se fajn a at nam nozky slapou bez bolesti...jana

Roman
5x

Jelikož nedávno přítelkyně začla mít problémy a dnes u lékaře zněla diagnóza "ostruha", chci zde věnovat poznatek mé bývalé spolupracovnice, ještě z dob totality. Tato spolupracovnice trpěla na ostruhy a byla asi 3x na operaci. Ostruha se však po nějaké době opět objevila znovu. Jednou jí někdo poradil, aby si do nohou na noc dávala mýdlo s jelenem. Světe div se, od té doby už na žádnou operaci nemusela a problémy trvale přestaly. Nevím jak dlouho trvalo, než to zafungovalo. Problém je dnes v tom, že tohle mýdlo už se vyrábí v Setuze v novém složení, takže asi už to je o ničem. Prý to bylo pro ně nerentabilní. Ještě Palma vyrábí takové jadrové mýdlo, nevím ovšem jestli je stejného složení a jestli obsahuje ty složky, které by měly na ostruhy pomoci. No nezbývá, než to vyzkoušet. Takže dnes jsem koupil přítelkyni mýdlo které vyrábí slovenská Palma Group a.s. a budeme zkoušet. Všem přeji dobré výsledky v léčbě. Roman

baba
3x

Bezpečně zabírá i netopýří hlava na noc do ponožky :-)

jan hron
2x

Každý zde píše své zkušenosti jak překonat bolesti vznikem výrůstků. Proč však chybí kompetentní vyjádření našich "modráckých dr.vědátorů" ( kterým musíme cpát cikrtné-všimné) o skutečné příčině vzniku těchto výrůstků působící záněty ?

ferda
1x

Diskuse tohoto typu jsou pouze výplody rudo-oranžových socek

teta

Magore,taky na tebe dojde.

Krátkonožka
2x

S kolenem s patou?Hlavně s doktorem.Neposlouchá,co mu říkám,hned píše pilulky.Asi má rentgenové oči,ne,jako jeho kolega.Ten léčil kamarádce artrózu dva roky,než jiný doktor zjistil,že je to osteoporóza.

Ing. Jaroslav Forman
2x

Díky za radu, po Hekle mi to trochu přestalo bolest /tak o 10-20%/, ale úplně mne bolesti zbavil jistý MUDr. Kocián z chirurgie Stamicova, Praha 6. Mají tam generátor vysokotlakých rázových vln EvoTron, Po jedné aplikaci to přestalo bolest /ale až za 7 týdnů/ úplně. Blbá je jen ta umrtvující injekce před výkonem, ale vydržet se to dá.

Vlasta Navrátilová
4x

Ahoj chudáčci s ostuhou - vím jak to moc bolí. V dubnu 2009 jsem absolvovala 10 x ultrazvuk, pak jakousi injekci do paty . Nepomohlo. V srpnu jsem absolvovala 6 x rtg ozáření. V říjnu jsem pajdala tak, že k posteli jsem si dala trekovou hůl, abych se dostala do vedlejší místnosti. Další ozáření je povoleno po 4 měsících - tedy v lednu. Tak jsem pátrala. Od známé jsem slyšela o homeopatickém léku HEKLA LAVA. Jedna tubička kuliček stojí v lékárně bez receptu asi 75 Kč. Typ Hekla Lava 15 ch jsem se dopátrala, že by se mohlo užívat 3 kuličky 2x - 3x denně (půl hodiny před a po vycucání pod jazykem se prý nemá nic jíst, pít ani čistit zuby!). Tubička vydrží asi na 10 dnů. Chodím hrát volejbal, takže 2 hodiny v tělocvičně byl test, jak probíhá léčba. Musím konstatovat, v říjnu jsem trpěla už při prvním setu, v listopadu jsem při posledním setu už patu cítila , ale v prosinci už vůbec. Koncem ledna chci jet lyžovat, takže jsem si řekla, že ačkoliv už mě pata nebolí, homeopatika do té doby budu jíst. Prý ty kuličky laktózy nemůžou v žádném případě uškodit. Skoro na ně věřím. Rozhodně doporučuji skusit je jíst třeba v mezidobí různých atrakcí jako je ozařování. Všem držím palce. Vlasta

Vlasta Navrátilová
2x

Ahoj chudáčci s ostuhou - vím jak to moc bolí. V dubnu 2009 jsem absolvovala 10 x ultrazvuk, pak jakousi injekci do paty . Nepomohlo. V srpnu jsem absolvovala 6 x rtg ozáření. V říjnu jsem pajdala tak, že k posteli jsem si dala trekovou hůl, abych se dostala do vedlejší místnosti. Další ozáření je povoleno po 4 měsících - tedy v lednu. Tak jsem pátrala. Od známé jsem slyšela o homeopatickém léku HEKLA LAVA. Jedna tubička kuliček stojí v lékárně bez receptu asi 75 Kč. Typ Hekla Lava 15 ch jsem se dopátrala, že by se mohlo užívat 3 kuličky 2x - 3x denně (půl hodiny před a po vycucání pod jazykem se prý nemá nic jíst, pít ani čistit zuby!). Tubička vydrží asi na 10 dnů. Chodím hrát volejbal, takže 2 hodiny v tělocvičně byl test, jak probíhá léčba. Musím konstatovat, v říjnu jsem trpěla už při prvním setu, v listopadu jsem při posledním setu už patu cítila , ale v prosinci už vůbec. Koncem ledna chci jet lyžovat, takže jsem si řekla, že ačkoliv už mě pata nebolí, homeopatika do té doby budu jíst. Prý ty kuličky laktózy nemůžou v žádném případě uškodit. Skoro na ně věřím. Rozhodně doporučuji skusit je jíst třeba v mezidobí různých atrakcí jako je ozařování. Všem držím palce. Vlasta

Dobrý den, mám prosbu můžete mi poradit velmi dobrého orthopeda, který se specializuje na léčbu poruchy funci páteře ? Děkuji

Dobrý den, mám prosbu můžete mi poradit velmi dobrého orthopeda, který se specializuje na léčbu poruchy funci páteře ? Děkuji

Míra
2x

Také mám potíže s patou na pravé noze a byla mi doporučena rázová vlna, tak doufám,že mi to pomůže a budu chodit jako dříve

Alena
3x

Rázové vlny jsou k ničemu. po roce bolí ostruha ještě víc. Škoda peněz. Já jsem platila 400 kč za jedno sezení. Pojiš´tovna to neproplácí, protože nejsou zaručené výsledky. Absolvovala jsem 5 sezení, měly prý pomoci i tři - podle ortopeda.

Andrea
2x

ahoj,doporučije dvakrát denně mazat patu mastí ibalginem tak za měsíc ustane bolest je to bezstarostná péče jako v pohádce ;) ;)

Andrea

ahoj,doporučije dvakrát denně mazat patu mastí ibalginem tak za měsíc ustane bolest je to bezstarostná péče jako v pohádce ;) ;)

Andrea
5x

jana
2x

ibalginem mastí , to zkusím , dnes mě na reng zjistili ostruhu , tak já zatím chodím , ale pěkně to bolí po větší námaze , mám také předpis na ortopedické vložky do bot specializované na ostruhy ,máte stím někdo zkušenosti? dík

Majka
11x

Moje sestra trpěla také na ostruhy, nemohla vůbec chodit, byla na několika ozářkách, prostě bolest jak trám! V některém ženském časopise jsem si přečetla radu, jak na ostruhy. Velmi jednoduché: vzít dřevěnou paličku na maso a lehce paty poťukávat! Jelikož sestra nevěděla co s bolestí, tak se uchýlila i k tomuto zvláštnímu receptu! Dnes už ani neví, jak ostruhy bolely!

Dana

Dobrý den, prosím kolik času sestra strávila s paličkou aby se zbavila bolesti , ostruhy? Já už taky nevím co bych podstoupila , teď momentálně zkouší toto, vzala jsem si na to malé kladívko. Větší bolest než mam při chůzi, to není. Děkuji za odpověď .

Radka

Dobrý večer,také mám ostruhu,15h směny, hrůza.Známá mi poradila také kladívko,ale před tím udělat lazeň půl ocet,půl voda,tepla.Nechat tam nohu cca půl h,a pak klepat bolestivé místo.Melo by se prý 3 krát v týdnu.Tsk to zkusím.Kolegine je masérka,měla ji,a po tomhle klid🍀

Blanka
1x

Měla jsem ostruhu na pravé noze po ultrazvuku a ozářkach pomohla jedine operace teď bolí druhá pata zkusím rázovou fokusovanou vlnu ta je prý nejsilnější tak uvidíme prý to ale boli

Barbora

Dobrý den, jak prosím probíhala rekonvalescence po operaci a jak dlouho? za týden mě čeká operace. Děkuji

Liliana
3x

ostruha mě trápila taky docela dlouho,ze začátku jsem si myslela že jsem jen špatně našlápla a že se to spraví samo.Pak bolest sílila až mě donutila dojít si k ortopedovi.Mudr diagnostikoval ostruhu a hned mi chtěl píchnout proti té hrozné bolesti injekci,zamítla jsem to a raději si vyžádala tablety.Mudr předepsal tablety+mast .Po druhé tabletce jsem cítila značnou úlevu ale ne na dlouho.Po užívání asi 6 tabl.se u mě dostavily vedlejší účinky.takže jsem tabl vysadila a opět se trápila bolestí.Letos v lednu byla bolest tak silná že mě donutila opět navštívit mudr. Podstoupila jsem tu injekci které jsem se tolik bála.Ne.nebolí to,ale je to nepříjemné.Přirovnala bych to asi k injekci u zubaře,Prostě tlak.Ale vydržet se to v dá.A výsledek mé ostuhy dnes?Báječný,noha nebolí a kost se začíná pomalu ale jistě "schovávat" do svého původního místa.Ona ta kost mi totiž "vylézala" a vypadalo to jako uzavřená zlomenina.Takže všem kteří mají problémy s ostruhou,doporučuji navšivte ortopeda a injekce se nebojte! Za tu ÚLEVU to opravdu stojí.Jo a mimochodem,druhý den po injekci jsem normálně naklusala do práce-bez problémů,bez bolestí! Pracuji jako servírka takže nožky jsou zatížené.Ted' mám nohy jako nové.Zrdavím všechny!

Sláma
1x

Tak já nevím, bolavou patní ostruhu jsem měl na pravé noze 10 let, Pravda, mám trochu nadváhu. Byl jsem na ultrazvuku, ozáření, injekcích u ortopeda / bolí/, vše marno. Nakonec mi soused doporučil rázovou vlnu, byl jsem tam 16x a zase nic. Pak mi kolega z práce vysvětlil, že jsou dva druhy rázových vln. Nízkotlaké a vysokotlaké. Ty nízkotlaké mají skoro všude a jsou dobré tak na tenisový loket /je blízko pod kůží/, ty vysokotlaké jsou na patní ortuhy a achilovky. Ty nízkotlaké tak hluboko nefungují.Přistroj na ty vysokotlaké se jmenuje Evotron a mají ho jen v Praze, Zlíně a Vendryni. Já to našel na www.iboelst.cz, zašel jsem, nechal umrtvit /injekce taky trochu bolí/ ale zákrok už ne. Po 5 týdnech jsem byl bez potíží, chodím, lyžuju, a vůbec, jsem Dr Kociánovi vděčný. A lidi, vykašlete se na citrony, masti, ledy, vložky a paličky na maso a nechte si to vyléčit!!!

Lenka Smolková
1x

Ortoped u krerého jsem byla se choval jako dobytek. Sestra to samé, ani mi nepodepřela nohu, houpala se mi ve vzduchu, doktor mi vrazil injekci, hala bala, a jà se v noci bolestí nepostavila na nohu, a skončila na neschopence u praktického lékaře, kterým i taky nepomohl. Prosila jsem ho, ať mě někam pošle, a poslal mě jen na ozářky. Jsem po nich pět týdnů, a bolí to ještě víc. A ke všemu jsem nastoupila do zaměstnání, kde musím 12 h stát na místě. Už půl roku je to k zbláznění. Jestli jsem měla klid, tak to jenom tři týdny po té marodce. Už nevím, co s tím.

Hhedus
1x

Dobrý den, jak se jmenovala ta injekce prosím?

alena
2x

před 10lety jsem měla ostruhu,obvodní lékařka mi poradila,abych nosila podpadky,že se ta potvůrka ostruha zamáčkne těma podpadkama.Tak to tenkrát přestalo.Dnes jí mám znovu,mám napsaný ultrazvuk a zkusím ty podpadky po letech.

´mima
3x

Možná na tom otloukání něco je, byla jsem na rázové vlně a skvělá úleva.

eva
1x

ahoj jsem majitelkou patni osrtuhy mam ji na obou nohou.Mam za sebou 10 ultrazvuku 10x laser .Ted codim obden na magneticke vlny.Zda se ze mi to pomaha codim uz po obou nohou.Bolest odezniva.Mazu si to kostivalovou masti z lekarny.jak to dopadne dal vam napisu

jířa
3x

když jdete na RTG paty ostruhy na patní kosti musíte mít menstruaci?sěkuji za odpověď

Václav
1x

Neví někdo, zda se rázová vlna aplikuje i v Českých Budějovicích na nějakém pracovišti? děkuji

Tomáš Voska
4x

Prosím, kdo vám řekl, že nějaká metoda drtí patní ostruhu? I kdyby Vám ji někdo rozbil kladivem, případnézbytky nemají kudy a kam odejít. Veškeré tyto neinvazivní metody pouze odstraňují bolest, neřeší příčinu, tedy kalcifikovanou ostruhu. Jde pouze o to, že vám tyto metody /laser, ultrazvuk, elektroléčba i RV/ léčí zánět v místě, kde ostruha naráží do měké tkáně. Jiný lékař řekl natvrdo, že vám to umrtvuje tkáň okolo ostruhy a to je princip léčby. Někdo to ani za léčbu nepovažuje a řekne, že je to na nic. Ani operace, a nikdo ji moc nedoporučuje, tento problém neřeší 100%. Ostruhy se vám totiž často vrátí a otevření paty není žádná maličkost. Z vlastní i cizí zkušenosti vím, že tyto metody to asi nezhorší, ale je otázka, jestli to odeznění by nepřišlo stejně.

Mm
2x

O něco snesitelnější bolest je po ránu, pokud spím ve vlněných (zkrátka teplých) ponožkách.

Iweta
9x

Ach ta pata,jak si tady čtu,je nas hodně.Levá pata začala bolet loni v říjnu,budeto asi z přetěžovaní,jsem na nohach 12h,nadvahou to nebude-55kg.Letos v unoru první injekce a nebolela,a ja čekala hruzu,Druhy den jsem nemohla chodit a vzala si dovolenou.Dva měsice bez bolestí a já věřila,že bude klid,omyl.Pak druhý obstřik a ten teda bolel-dost,zase dovolena-nedalo se ani našlápnout.A výsledek nulový.Užívám Hekla Lavu 3-0-3 a docela zabraly,ale nedavno jsem se rozeběhla na autobus a samozřejmě to odnesla patička a bolest je větší.Ráno potíže nejsou tak velké,ale po celodenním chození už fnukám.Mam zdravotni boty v praci i na ven,gelové podpatěnky.Zatim si necham napsat magnety na patu a uvidime.Prosim muže nekdo porovnat bolestivost obstřiku s injekcí před rázovou silnou vlnou,co je bolestivější???dekuji.

Iva j.
2x

Daleko více bolestivější je injekce před rázovou vlnou než obstřik.

Kittanya
1x

Ja teda nevim, na jake razove vlne jste byla. Ale ja chodim na fokusovanou razovou vlnu kombinovanou s beznou a zadne injekce ped aplikaci nedostavam. Jen mi namazou nohy vodivym gelem. Lecba jako takova boli, ale terapeutka voli silu vlny podle toho kolik snesete a zameruje se na mista, ktera vas nejvic boli. Reaguje na to, co ji odpovidam. ale uleva po ni je citelna a to jsem zatim byla jen jednou. Mam predepsane jeste ctyri. Take mam predepsane francouzske hole, mam ostruhy na obou nohach a nesmim nohy vubec zatezovat, takze i kdyz me nohy tolim neboli, musom chodit s berlema.

Jarous
1x

Musíte absolvovat rázovou vlnu , ale jen jeden zákrok!!! Je to mnohem silnější a dělá se pod lokálním umrtvením. Já dnes o nějaké bolesti nevím a opravdu jsem si zažil své, poskakování po jedné noze a pod. masti a podobné blbosti jsou k ničenu!!! Najděte si na www.ortopediezlin.cz a určite budete spokojena.

Jarmila Štiasná
6x

Lidičky,zapomeňte na všechny pokusy zbavit se bolestí patní ostruhy-jsou k ničemu ! Obětujte 4000 Kč a návštěvu ortopeda Mudr.Krejčího ve Zlíně !! A budete žít zase jako v ráji !!! Já trpěla 1,5 roku,absolvovala opichy,ultrazvuky,lasery,podvodní ultrazvuky, slabé rázové vlny-4 sezení za 1200Kč,7 ozařování ...a vše bez výsledku,naopak stav se zhoršoval tak,že jsem se už viděla na vozíku,už jsem nemohla vůbec !!! chodit !!! Dnes jsem 2 měsíce po zákroku p.dr. Krejčího ve Zlíně a už jsem absolutně bez bolestí ušla 3 km !!!! Je to zázrak a panu doktorovi budu do smrti vděčná !!!!

Jarmila Štiasná
6x

Tak už tak radostí neoplývám !! bez bolestí,jako v ráji jsem si žila pouze 6 týdnů !!! Pak se bolest pomalu vracela a teď už to bolí skoro stejně,jako před jednoráz.vlnou !! Tak teď už nevím,co dál,to snad není možné že s těmito bolestmi mám žít už trvale ???Jarmila.

Tereza
4x

paní Šťastná je fajn,že jste z léčení rázovou vlnou tak šťastná, aby Vám to dlouho vydrželo! Já bych ráda řekla, ať si každý pacient opravdu dobře rozmyslí, zda na tento velmi bolestivý zákrok půjde, protože to vůbec nepomáhá!! Nejen že si lékař vezme 4tis.Kčc,tak už druhý den cítíte ty úplně stejné bolesti paty jako před tím,dokonce po měsíce bohužel i větší. Lituji toho že jsem se nechala ovlivnit hlavně panem Zdeňkem, který do příspěvků tak často přispíval a úplně mně zvyklal, nedoporučuji!!

Jana

dobrý den jsem už 20 let neštastná s patní ostruhou bydlím na druhé straně republiky tak by mne zajímalo jak by mě dr Krejčí pomohl at to stojí o chce díky Jana

Hana
8x

Dobrý den, mám na bolest patní ostruhy takové malé šidítko. Koupíte si v lékárně nebo v drogerii 2.5 cm širokou tejpovací pásku , může být i širší, a lepíte si jednu vedle druhé od záprstí až na patu tak,aby byla lehce napnutá. Každý nalepený pruh uhladíte,aby se k chodidlu přilepil. Nakonec nalepíte křížem přes všechny pruhy lepenku od malíčku na vnitřní stranu paty a od palce na vnější stranu paty. Nepřestane to bolet, ale je to malá úleva. Když páska na chodidle povolí, tak na tu vrstvu lepím další vrstvu. Mám třeba pět vrstev. Taková malá podrážka. Ráno to ale stejně musím rozchodit. Když tejpy po několika dnech sundám, tak mám taky úlevu, ale třeba druhý den už lepím. Lépe lepí páska tělové barvy, tu maj většinou v drogerii. Rázovou vlnu zkusím poslední týden v červenci. Půjdu k Mudr. Dlouhému na Prahu 3. Má tu jednorázovou tedˇ novou.

Soňa Kuk.
28x

Patní ostruhy řeším téměř 3 roky, nejdřív bolela levá, po roce si přidala i pravá. Absolvovala jsem všechno možné - laser, ultrazvuk, injekce, rebox, rázové vlny, ozářky, vše bez efektu, nepomáhají ortopedické vložky ani babské rady, Bez bolesti jsem jen tehdy, pokud nechodím. Zajímalo by mne, jaké máte zkušenosti s chirurgickou operací, jak dlouhá je pooperační rekonvalescence, zda to někomu pomohlo. Díky moc za rady, přeji všem úspěšnou léčbu.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

76%
24%
Zatím hlasovalo 174 lidí

Mohlo by vás zajímat

Alergie na chlad

Alergie na chlad propuká hlavně na podzim a v zimě, kdy se vlivem chladného počasí zvyšuje počet těch, které trápí nepříjemné kožní projevy při pobytu v chladném či mrazivém vzduchu nebo po přechodu z tepla do zimy či naopak. Nejčastěji se jedná o zarudnutí pokožky, kopřivku s úporným svěděním, popraskání kůže nebo otoky těch míst těla, která nejsou dostatečně chráněná oblečením.

Strupy v nose

Dobrý den, jsem nachlazený a mám rýmu. Udělaly se mi strupy v nose, kterých se nemůžu zbavit. Je to bolestivé a nevím si s tím už rady. Co bych na to mohl použít, abych se toho zbavil?

Otužování zlepší dětem imunitu

Že jsou vaše děti zase nemocné? Předejděte dalším nemocem dobrou prevencí, kterou je otužování.

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce