Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Ďakujem za Váš záujem pomoc. Ak sa naskyt ne príležitosť a dostatok prostriedkov určite budem pána doktora Homolku kontaktovať.
na Homolku do Prahy. sou tam fakt borci. sem po mioplastice C3-6. ale s ALS
Ďakujem za Váš záujem pomoc. Ak sa naskyt ne príležitosť a dostatok prostriedkov určite budem pána doktora Homolku kontaktovať.
Homolka není jméno osoby v tétp souvislosti,ale název zdravotnického zařízení v Praze jde o nemocnici na Homolce .Jinak bych vám doporučovala alternativní léčbu a to homeopatii . Kontakt na lékaře najdete na internetu . Jako symptomatickou léčbu lze doporučit Symphytum 5 ch 1x 5 granulí denně , jsou možné další medikamenty Arnika, Hypericum ... to by vám měl poradit a léčbu vést lékař homeopat.
Áno už som si všetko zistila ohľadne nemocnice. V prvom momente ma to nenapadlo. Ďakujem Vám za radu, skúsim nájsť dobrého homeopata v okolí. Bude to trochu trvať, nemám veľa známych, ktorý by sa obracali práve na iné alternatívne medicíny. Mohli by ste mi prosím bližšie opísať spomínané Symphytum? Dá sa to voľne dostať v lekárni, alebo je to iba na predpis? Ešte raz ďakujem
Dobrý den,zaujal mne Váš příspěvek ohledně poškozené míchy a tím i problémy s pohybem,chůzí.Já mám problémy podobné,těžko se mi chodí,jinak to jde.Užívám Myolastan a Baclofen,někdy Brufen.Kupuji si hořčík.Mám doma perličkovou koupel,tam si dávám různé přísady,také darkovskou sůl,také mám infralehátko a biolampu,rotoped,vše používám jak jen je to možné[email protected]
...neviem, kto sa zaoberá liecbou takýchto váznych poranení na Slovensku, alebo v Cechách, poznám ale toho najlepsieho (jedného z najlepsích chirurgov) vo Wiedni (Rakúsko). Ak sa dá este vásmu priatelovi nejakým sposobom pomoct, on to urcite dokáze !!!Volá sa Doc.Dr. Girsch, pracuje na ortopedickej klinike vo Wiedni, adresa: Orthopädisches Spital Speising, SpeisingerStrasse 109, 1130 Wien (13.-Wiedenský bezirk, asi 10-15min.autom je zoologická záhrada a zámok Schönbrun) tel.do nemocnice: 0043-1-80182-0 (kl.509 priamo Doc.Girsch)
Přidat nový komentář