Já se z biopsie jater vrátil před chvílí. Po injekci ihned následoval zákrok - ten mi přišel více nepříjemný než samotná injekce, ta sice malinko pálí, ale nepříjemné při samotném zákroku bylo takové škubnutí v jeden okamžik (dle mě v moment kdy se odebíral vzorek), kdy jsem trhnul celým tělem a po játrech jsem cítil takovou nepříjemnou "tlakovou vlnu". Po zákroku jsem si malinko připadal jako invalida, při pohybu či větším nádechu to trochu bolelo. Ležel jsem hodinu na pravém boku, místo zásahu nekrvácelo a tlak byl dobrý, tak mě po hodině pustili domů. Zpočátku jsem se jen opatrně zvedal z lůžka i se pohyboval, ale autem jsem se po té hodině zcela v pohodě dopravil sám domů. Teď cca po 2,5 hod po zákroku sedím u PC a cítím se v pořádku, jen s tím pohybem to dnes nebudu přehánět...Podotýkám, že jsem byl na zákroku v pražském IKEMu, doktor byl velice příjemný. Celkově vzato, není se opravdu čeho bát, sice to trochu zabolí a po zákroku člověk není zcela fit - přeci jen je to zásah do těla - ale jak to někdo už srovnával, vrtání bolavého zubu je daleko více nepříjemné...
Přidat nový komentář