Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
"První pomoc neexistuje a hlavně ani není zapotřebí" ??? Vaše rada nad zlato vážená Mudr.,opravdu.
„Zrakové podněty do oka přicházejí normálně z venku, ale mohou vznikat i z různých změn uvnitř oka, třeba ze zákalů ve sklivci. více ...
Taky by mě zajímalo, co mám dělat, když mám toho jakoby pavouka před okem již ve 20. roku života? Jak to bude vypadat až mi bude padesát?
Děkuji paní doktorce za její článek. Mušky mám tak, dost je vnímám,je to nepříjemné. Zkusím ta lehce zatmavená,diptická skla. Také mi bylo řečeno, že na to zatím nic není, jen dost riziková operace.
Aj mne to znepríjemnuje život a vobec neviem čo s tým !Ja to mám od vtedy ako ma pripojily na internet a hladel som tam celé hodiny!A myslím že už nikto a nikdy ma toho hnusu nezbavý!:(
zdravím a hlásím se do party, 38 let, první muška cca dva měsíce, zatím mě to nijak extra neobtěžuje, takže psychika v pořádku
Dobrý den, chtěl bych vás poprosit o radu. Už delší dobu vidím na levém oku malou černou tečku. Nejhorší je, když s dívám na bíle pozadí. Dost mi to vadí a nevím co s tím. Byl jsem na očním a žádný zákal nemám. Tvrdili mi, že je to od páteře, že mám chodit na rehabilitace. Chodil jsem a nic. Pořád to samé. Nevíte jak tuto vadu odstranit? Děkuji. Matěj
taky me tento clanek celkem uklidnil,takze nevim proc na to ten prvni clovek tak utoci.... Ja zase vidim takzvane pavuciny a to me najednou pres oci nebo spis oko projde takova tmava cmouha a to jakoby pak odplave.Mam jit za par dni k ocnimu lekari aby mi to prohlidl a poradil co to vlastne je,takze jsem rada,ze se to tu pise...uz jsem mela obavy z toho nejhorsiho.Clevek v dnesni dobe se uz vseho obava... Takze diky za clanek...lide si musi pomahat....nebo spis by meli.
Přidat nový komentář