Dobrý den přeji všem, kteří mají či nemají tyto zdravotní problémy.
Podstoupil jsem vyšetření, které se nazývá anoskopie, ve kterém mi podvazoval pan doktor uzlíky, toto vyšetření bylo bolestivé, jelikož se provádí o hodně silnějším nástrojem než je rektoskop.
Nyní k tomu to vyšetření, prosím a žádám administrátory této stránky o smazání prvního článku, který je naprosto chybně napsaný, který jen lidi absolutně vystrestuje.
Zákrok byl naprosto bezbolestný, lehce nepříjemné.
Každý stres k tomuto vyšetření je naprosto zbytečný,jelikož je to oprabdu bez bolestné a věřte mi vážení, že jsem zažil tolik zákroků v konenčíku, kde mám konečník tak citilivý a bolestivý, že bych vám to sem uvedl.
-Postup - lehnete si na levý bok, zavedou vám přístoj do konečníku, přístroj je naprosto tenká trubička, jako váš malíček, lehce to bude nepříjemné pocit, že se vám chce na stolici, následuje vpuštění vzduchu, které je též nepříjemná věc, ale ipravdu jen málo. vyšetření trvá opravdu chvili, ničeho se nebojte a vše dopadne v pořádku, lékař vám řekne hned jak si stojíte.
-Pokud se opravdu hodně bojíte, po dohodně s lékařem lze píchnout uklidnujíci latku, ale je to zcela zbytecne. P.S. Bojím se jehel, jsem velmi citlivý a stresující člověk, ale upřímně vám říkám, že se obáváte zbytečně a poduk máte nějaké problémy, neváhejte toto podstoupit, jelikož je to dulezite vyšetření.
Hodně štěstí přeji a opravdu se ničeho nemusíte obávat. Kdo píše, že to bolí je absolutní vsugerovaný stres. Podstoupil jsem vyšetření v Kolínské nemocnici. Sestřečky úžasné, hned bych tam šel znovu. :-)))))
Přidat nový komentář