Zdar. Akne trpim uz od konce zakladky a ted ve 26ti letech po vyzkouseni vsech moznych masti i ruznych jinych "materialu" ;( mam uz hafo jizev, ale to mi na pocitu zase tolik neubira (i kdyz je to na hovno no) jako stale aktivni akne - jenze do NEDAVNE DOBY!
Jeden z mnoha mych uz fakt zoufalych pokusu bylo pred mesicem prestat jist LEPEK a po 3 tydnech jsem citil ze se mi AKNE PRESTALO DELAT!! - prestala se mi mastit kuze, byla proste uplne jina, uplne jiny pocit.
Je to urcite individualni, ale jak jsem rek, zkusil jsem fakt vsechno a nic a tohle mi FAKT ZABRALO, nikdy jsem o tom neslysel a asi se to teda nevi, takze si myslim ze by to mohlo fungovat pro MNOHEM VIC LIDI.
Akne se mi sice prestalo delat, a to je pro me uplny zazrak!, ale zustalo mi toho hrozne moc pod kuzi (vsechny ty antibioticky sracky proste resi nasledek, ale bedary se mi delali furt a za tu dobu se toho spousta zastavila pod kuzi - takze ted jsem jeste zacal pouzivat hodne silnou mast co ma bedary vytahnout ven (podle me nejlepsi soucasny neoralni "lek", stejnou latku pak ma oralni ACCUTANE, ale to je podle me zbytecnej hardcore a podle me stejne neresi pricinu, ale zbavi to uz existujicich bedaru) - ISOTREXIN, pali me ksicht (takze mastim a musim davat opalovaci krem 50 protoze na to nesmi slunce) a zas vylejzaj bedary, takze jsem skoro kde jsem byl, ale dodelam to ty 3 mesice mozna dyl nez to vyleze vsechno co tam je a myslim ze kdyz nebudu jist LEPEK tak nebudou vznikat nove a je to vyreseno.
Skoda ze me prijit na tohle stalo nejmin 12 let zivota, spis vic, uz si to presne nepamatuju (byl jsem malej) a vsichni kozari byly tak akorat uplne mimo, protoze i ten zasranej ISOTREXIN jsem si musel sam najit na netu a pozadat o to kozniho. Jsou to proste vetsinou fakt *.
Hrozne moc bych chtel poprosit, kdyby to nekdo zkusil, jestli by byl tak hodny a napsal jak mu to dopadlo, protoze sam jsem moc malej vzorek.. Zkuste to ale nejriv bez tech leku abyste zjistili jestli nepouzivani LEPKU (coz je stejne bohuzel v modernich velkovyrobe defacto mnohem zdravejsi strava, najdete si o LEPKU neco na netu trebas) Vase akne deaktivuje.
Hodne stesti, vim jak je to tezky, a preju Vam at to vyresite driv nez ja ;(
Napiste kdybyste se chteli zeptat na naky podrobnosti nebo neco, budu to tu chvili sledovat a dyztak odpovim.
ps: po 2 mesicich pouzivani isotrexinu je my sebevedomi zase dost v kelu, akne to rozjelo takze si zas pripadam jako na stredni, puvodne jsem tim potiral i vlastne cistou uplne dole na tvari nad spodnimi celistnimi kostmi a asi pred tydnem to isotrexin zaktivoval a zacli se delat maly dirky, nekde vetsi, prestal jsem to tam mazat a davam to tam uz jen lokalne na ty vetsi, ale jinak to ten stav kde toho bylo hodne pod kuzi urcite lepsi, ale trva to strasne dlouho a ksicht pali a svedi :(( no ale zname to, co bysme nevydrzeli ze ;) Nemuzu se dockat az s tim skoncim a ksicht nebude citit tak jako kdyz jsem jenom nejed lepek - to je fakt to pravy zlato, jenze nez skoncim s tou masti nemuzu to otestit, jestli kdyz ho zacnu jist tak se zas zacnu mastit - takze nejim, ale pro cistou plet je to tisickrat min nez vsechny ty * antibiotika :()
Přidat nový komentář