Dobrý den
bohužel se zde musím připojit k těm stěžujícím si.
Před třemi dny jsem ráno nechal odvézt ženu sanitou s velkými závratěmi hlavy. Bylo jí vážně zle a bylo to poprvé co tyto potíže měla, proto jsem volil odvoz do nemocnice. Přesto, že má trvalé bydliště v Brně odvezli ji do Vyškova, protože jsme byli momentálně v jejich revíru což bych celkem ještě pochopil.
ALE po příjezdu do nemocnice ve Vyškově ( odd neurologie ) jsem byl nemile překvapen.
Už moje žena naznačovala, že z vyšetření pana doktora neměla dobrý pocit. Protože mi neřekla nic konkrétního šel jsem za doktorem sám ( upozorňuji, že opravdu v dobrém jsem zvyklý jednat s lidmi slušně ), aby jsem se zeptal na nějaký postup, nebo co se ženou bude dál. Opravdu jsem nechtěl slyšet nějaké zázračné, předběžné diagnozy doktora Hause, ale jen pár slov, aby člověk věděl, že nechává svou ženu v dobrých rukách.
VŠECHNO ŠPATNĚ ! Pan doktor se ke mě otočil a v sedě přes celou ordinaci rychle a arogantně vysvětlil, že teď si prostě žena lehne a že příčin závratí jsou tisíce víc nemám co k tomu říci. Nebyl jsem příliš spokojen a už vůbec jsem neměl z pana doktora dobrý pocit, který si myslím, že by měli pacienti mít v první řadě, protože jak všichni asi víme pro léčbu čehokoli je psychický klid důležitý.
DÁLE ! Po příchodu na pokoj jsem tedy ženě potvrdil její pocit z pana doktora. Po krátkém rozhovoru se ženou jsem se začal rozhlížet po malém pokoji, kde žena ležela sama. Pod její postelí jsem zahlédl starý použitý obvaz a tak jsem se začal rozhlížet důkladněji. Hned vedle pod druhou postelí jsem našel velký střep asi 5-7 cm pravděpodobně z nějaké skleničky na čaj. No a nakonec jsem si všiml rámů postelí a tak jsem přejel rukou po rámu postele své ženy :-O
Na rukou jsem měl vzápětí nános prachu, který nebyl jednoznačně jednodenní ani dvoudenní a myslím, že ani třídenní. Raději nedomýšlím jak bych vypadal, kdybych musel pro něco vlézt pod postel :-O
HRŮZA !!!
Dnes je tam žena již třetí den stále se závratěmi a jediné vyšetření bylo poklepání kladívkem, rychlé pohyby zleva doprava druhý den po přijetí odběr krve. Takže po třech dnech potíží s hlavou žádné CT, RTG , ani magnetická resonance NIC !
Dnes za ní jedu a silně uvažuji o převozu do nemocnice v Brně.
Všem přeji hezký den Vít (40 let)
Přidat nový komentář