Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Souhlasím s Tebou, že tyto chemikálie zhoršují lupénku. Vtip je asi v tom, že reagují v našem těle s jinými "sajrajty" a pak se projeví na kůži. Jenže celý problém spočívá v tom, že každý lupénkář má jiný "sajrajt" v sobě a tak každému lupénkáři spustí reakci na kůži zase jiný sajrajt. Základní příčina je jinde - já se domnívám - společně mají lupénkáři jedno: Poškozenou základní ochranou bioenergetickou vrstvu, která je 1 mm pod a 1 mm nad kůží (A dá se obnovit dýcháním -viz Bioenergetika člověka, od Genadije Malachova, strana 152 -jógové dýchání sat-nam). Já už na tom pracuji, alepřesto se domnívám, že nejprve je třeba "vyléčit" důsledky našeho špatného dýchání a současně ale začít "správně dýchat" . To vyléčení důsledků (zharmonizování disfunkce orgánů v důsledku předchozích nemocí a stressů) se domnívám lze u paní doktorky v Olomouci - ht tp://www.psoriasis-cure.eu/a dresa.html Kdo bude chtít, tak ho mohu naučit správné dýchání tak, aby lupénka se už opravdu neobjevila. Ale základem je : Nekouřit, alkohol pít jen víno a to tak max. 1x týdně max. 2 deci.; dále posilovat svou odolnost psychickou (meditace a nejlépe cviky z čchi-kung, tai-čchi atd..) Ráda bych také použila nejúčinější metodu na změny (tedy i stavu zdraví) a to je Kruh energie (je třeba minimálně 8 lidí) ..Takže kdo chce se mnou se podílet na uzdravování pomocí dechu a kruhu energie, pak mi pište na : [email protected]
Přidat nový komentář