Nechat otestovat by se měl nechat každý člověk, který se ocitl v rizikové situaci (více informací např. na webu České společnosti AIDS pomoc). Protilátky proti HIV infekci se vytvářejí zhruba 2–5 týdnů od nákazy. Tzn. aby byl výsledek testu skutečně spolehlivý, měly by uplynout cca 3 měsíce od rizikového chování. Výsledky testu budou vyhotoveny přibližně do 14 dnů.
Souhlasím s Tebou, že tyto chemikálie zhoršují lupénku. Vtip je asi v tom, že reagují v našem těle s jinými "sajrajty" a pak se projeví na kůži. Jenže celý problém spočívá v tom, že každý lupénkář má jiný "sajrajt" v sobě a tak každému lupénkáři spustí reakci na kůži zase jiný sajrajt. Základní příčina je jinde - já se domnívám - společně mají lupénkáři jedno: Poškozenou základní ochranou bioenergetickou vrstvu, která je 1 mm pod a 1 mm nad kůží (A dá se obnovit dýcháním -viz Bioenergetika člověka, od Genadije Malachova, strana 152 -jógové dýchání sat-nam). Já už na tom pracuji, alepřesto se domnívám, že nejprve je třeba "vyléčit" důsledky našeho špatného dýchání a současně ale začít "správně dýchat" . To vyléčení důsledků (zharmonizování disfunkce orgánů v důsledku předchozích nemocí a stressů) se domnívám lze u paní doktorky v Olomouci - ht tp://www.psoriasis-cure.eu/a dresa.html Kdo bude chtít, tak ho mohu naučit správné dýchání tak, aby lupénka se už opravdu neobjevila. Ale základem je : Nekouřit, alkohol pít jen víno a to tak max. 1x týdně max. 2 deci.; dále posilovat svou odolnost psychickou (meditace a nejlépe cviky z čchi-kung, tai-čchi atd..) Ráda bych také použila nejúčinější metodu na změny (tedy i stavu zdraví) a to je Kruh energie (je třeba minimálně 8 lidí) ..Takže kdo chce se mnou se podílet na uzdravování pomocí dechu a kruhu energie, pak mi pište na : [email protected]
Přidat nový komentář