Stáhněte si žalobu Dr.Matthiase Ratha.Vše tady je jeden velký podvod.Moji OL ani neurologa nenapadlo,když jsem si stěžoval na bolesti hlavy,závratě a později zhoršování paměti,že by to mohl být vysoký krevní tlak.Podle neurologa negativní(proboha ho nenapadlo mě změřit!!!) a pijete dost tekutin?OL,přesto že má v kartě oba rodiče hypertenzní,nenapadlo mě rovněž změřit,posílala mě na psychiatrii.Prý ty potíže mám ze špatné vzpomínky z dětství.Zachránila mě preventivka,proboha vás to mohlo zabít.Kdybych tam nešel,tak asi nežiju.Odešel jsem k jiné OL,z deště pod okap,léčila mě prenessou.Po půl roce na preventivce zjistili "úžasné zlepšení,krevní tlak šel dolů na pouhých 170/100".Rok a půl se vyhýbám lékařům,mám z nich hrůzu.Léčím se podle Internetu,ani jednou nemocný.Krevní tlak si léčím argininem,hořčíkem,vitamíny,především C.Doplňuji česnekem,krátkodobě snižuje krevní tlak,arginin působí dlouhodobě,Krevní tlak se mi pohybuje nyní mezi 120/75-130/80.Lidské tělo po 40.přestává vyrábět koenzym a arginin.Tak jednoduché.Více na rapidshare pod NWO.(je tam i video s mým OMRONEM).
Bohužel stal jsem se díky lékařům mrzák se silnými bolestmi hlavy,závratěmi a ztrátou pamětí.Jsem bez práce,Druhá OL mě nikam mimo psychiatrii nechtěla poslat,to by mohl chtít každý,tak nemám na nic nárok.Živí mě příbuzní.
Přidat nový komentář