Tak jak jsem už výše psala, byla jsem v Olomouci. Chtěla jsem se zbavit polypů laserem. Ovšem moje byly tak hluboko v nosí dutině, že by se tam dr.laserem nedostal a protože už mě fakt štvalo každý týden chodit do lékárny a kupovat další a další kapky jen proto, abych mohla dýchat, jsem se po 10ti letech rozhodla jít na klasickou operaci. Zákrok proběhl v Brně v nemocnici u Sv.Anny. Dnes jsem se vrátila domů. Narkóza v poho, po operaci v poho, bez bolestí, zacpaný nos tampónama, po dvou dnech vytažený- teda, nebylo to příjemný,ale bolest trvala asi 5 minut- to se dá, třeba porod je o něco horší. Teda- ne, že bych to musela někdy absolvovat znovu, ale nebylo to až tak trašný, jak jsem čekala. Je fakt, že každý máme jinde práh bolesti, tak se to strašně těžko posuzuje a předává dál. Zatím dýchám v poho, proplachuju vincentkou, kapu kapky, co mi dali v nemocnici. Prý mám čekat tak 14dní, než se to vevnitř zahojí jakoby úplně. Pak určitě budu chodit pravidelně k lékaři, abych co nejvíc minimalizovala možné opakování. Toť moje zážitky. Jsem šťastná, že to mám za sebou, jsem nesmírně šťastná, že opět dýchám a cítím- i když, někdy bylo příjemné nic necítit- občas se to hodí :) Snad to někomu pomůže- mějte se hezoučky :)
Přidat nový komentář