Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Dobre nastavena liecba furonom pomaha na cirhozu ma stim niekto skusenosti ?dakujem
Cirhóza jater je častá nemoc, která nepostihuje pouze alkoholiky, ale i abstinenty a děti. Pokud je cirhóza včas léčena, můžeme předejít řadě závažných, život ohrožujících komplikací. více ...
No, pokud vím, tak tento lék je na odvodnění, ne? To nevím, zda to souvisí s léčbou jaterních onemocnění...
Můj manžel je pár dni po transplantaci jater Stratil při zákroku 27litru krve jako zázrakem se probudil kdy už doktoři zoufaly on se nadechl proto všem doporučuji IKEM opravdu tam sou snad polobozi......bez transplantace by tu byl jen pouhých 14 dni
Prosím, máte někdo takovou zkušenost, že by člověk měl cirhozu a přitom měl jaterní testy v pořádku? Tatínek dlouhodobý alkoholik, mám strach.....
Doporučuji - Liver care complex. Velmi pomáhá na regeneraci jater. Velmi účinný na detoxikaci a očistu organismu - těla
Dobrý den ,mněl jsem před asi 6měsíci pád na Břicho,mám pocit že mám stále nafouklé břicho i Játra,játra i bolí,,Přibral jsem asi 5kg,když ležím na boku mám celé břicho povadlé dolu,,předtím pádem jsem to nemněl,neřešil jsem to ale asi už bych mněl děkuji za jakokoliv odpověd
Tatínek přítele má cirhozu jater, byl na tom už velmi vážně v nemocnici, nakonec už je naštěstí zase doma, ale problémy má, paní v bylinkářství mi poradila z čínské medicíny Pilulka hořce 014, tak se chci zeptat zda máte někdo s tímto zkušenost? A také zda je třeba to nutně konzultovat s lékaři, když to jsou "jen" bylinky... Děkuji
V mládí jsem bral opiáty (heroin) po 10 letech jsem přestal. Abstinuji 12 let. Vše bylo v naprosté pohodě, ale ne tak moje životospráva. Stres, nadměrná fyzická zátěž, jedl jsem až pomalu v noci. Pivko samozřejmě taky, ale jinak žádná kvanta alkoholu. Jenže když se takto chováte k vlastnímu tělu, tak je pro vás 1 sklenka to co pro zdravého litr vodky. Tak teď ležím v nemocnici s ascitem a cirhózou. Naštěstí se to zlepšuje a jinak je mi celkem dobře. Je to nevyspytatelne, 10let heroin a játra jsem měl úplně zdravá, pak to co jsem popsal výše a je to tu. Takže lidi bacha na to, nikdy nevíte kdy a z čeho se to může rozvinout. Choďte na testy!! Když se na to přijde včas bude to z 99% OK, ale jak to necháte dojít daleko, nedej bože až ke krvácení z úst a nosu, máte minimálně život v háji. A to v lepším případě. Opatrujte se.
Přidat nový komentář