Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
je možné onemocnět alzheimerovou chorobou ještě ve školním věku (třeba v 14 nebo 15)?
Nemoc poprvé popsal již na počátku 20. století německý lékař Alois Alzheimer. Tehdy to byla nemoc vzácná a neobvyklá. více ...
Dobrý den Mozek je ze 60 % tvořen tukem. Pro svojí činost potřebuje olej s obsahem nenasycených mastných kyselin. Lidé tento tuk konzumují čím dál méně. Nenasycené mastné kyseliny obsahují: ryby - čím tučnější tim lepší, ořechy a hlavně LNĚNÝ OLEJ. Pijte lněný olej a nebudete mít problém. Alzheimerová choroba=ubytek mozkových buněk a spojení. Nenasycené mastné kyseliny=budují mozkové buňky a jejich spojení. U kojenců se to vyloženě doporučuje, pro zdravý vývoj mozku. Alzhemerová nemoc není nemoc, je to jen nedostatek nenasycených mastných kyselin. Nechápu proč to nikdo narovinu neřekne: PIJTE LNĚNÝ OLEJ
Alzheimer - není choroba, je to jen nedostatek NENASYCENÝCH mastných kyselin. Pokud jich má dítě nedostatek, tak se tato "choroba" klidně může vyskytovat. Jakýkoli ztužený tuk- margaríny,... NEMOHOU obsahovat NENASYCENÉ mastné kyseliny. Jakékoli smažené jídlo NEMŮŽE obsahovat nenasycené mastné kyseliny. Pijte Lněný olej, jezte ryby a ořechy a vše se zlepší. Nenasycené kyseliny obnovují neuronové spoje v mozku. Oleje používejte pouze za studena lisované. Nikdy RAFINOVANÉ rafinované oleje. Nesmažte, a nemažte si na chleba margaríny. Dělali to snad naší předkové, kteří netrpěli Alzheimerem?? Pijte lněný olej měsíc, a změní se vám život. Milan Kubaczka
Před touto chorobou (bez uvozovek) bych se neschovával za nějaký olej a kdovíco ještě. Místo toho půjdu radši do sebe a začnu používat a trénovat to, co mám v hlavě. Jenomže to už není tak pohodlné, jako popíjet len, že.
Na druhou stranu děláte snad to co vám zde pan radí? Zkuste to, moc to nestojí a určitě tím nic nezkazíte. Pro své zdraví tím uděláte určitě mnoho dobrého.
Tato choroba je strašná především pro příbuzné. Nám velmi pomohli v Domě domácí péče v Samopších u Sázavy, kde se nám postarali o babičku. Jejich přístup je velmi profesionální jak po zdravotní tak po sociální stránce. Překrásné prostředí u řeky Sázavy. Musím říct, že se nám velmi ulevilo, když převzali za nás péči o babičku. Je to hrozná nemoc ....
Dobrý den, mám babička má althziemerovu chorubu, už nevím co mám dělat. Je strašně agresivní, vykládá o mě samé nesmysly, prostě mám pocit, že mě nenávidí a tento dojem s ní sdílí i celá rodina. Jak se mám v takovém případě chovat, jak se mám chovat k ní?? Prosím o radu. Je strašně majetnická, myslí jen na sebe vše její, všechno jí dělám naschvál, už to opravdu nezvládám. Děkuji.
Slyšela jsem že na zmírnění příznaků alzheimera se dá používat přípravek Tanakan - www.tanakan.cz. Dokonce by měl být i volně prodejný.
Dobrý den, začínám trpět výpadky paměti, špatně se mi učí, mám horší pamět, nechut něčemu rozumět, zažívám stavy euforie, bojím se, že opravdu nejsem v pořádku. Jsem pomatený i pro své okolí, nedokážu se o sebe postarat tak jako dřív, a to je mi pouze 23 let. Děkuji za odpověd
Právě vyšla nová kniha o Alzheimerově chorobě od Mathildy Regnault. Obsahuje důležité informace pro blízké nemocných a je doplněna také o české kontakty. Více lze zjistit zde: http://obchod.portal.cz/produkt/alzheimerova-choroba/
S tim lnenym olejem bych to neprehanel zas tolik ..nic se nema prehanet...aby nemel clovek problemy ne v mozku ale v brise .... pankretitida ? Zlunik ?
Kdo byste měli zájem - Albatros vydal moc hezkou knížku Ivony Březinové "Lentilka pro dědu Edu" (http://www.albatrosmedia.cz/lentilka-pro-dedu-edu-d2.html), která pro děti, ale nejen pro ně, popisuje vtipně a zároveň citlivě problémy spojené s tímto onemocněním, které se netýkají jen nemocného, ale celé rodiny..
Přidat nový komentář