Dobrý den, mám problém s olupováním kůže na chodidlech, nejčastěji mezi prsty. Doporučíte mi nějaký krém?
CHtěla bych vědět co mám a nemám jíst kdyš mám draslíku více neš mám mít,prosím odpověste mi
Vyhnout se draslíku? To by byl úkol téměř nemožný. Draslík patří mezi nejrozšířenější prvky zemské kůry, je nezanedbatelnou složkou mořské vody. V buňkách lidského těla tvoří draslík hlavní minerál. více ...
Mám víc draslíku než mám mít -, ale nemám potíže - jak ho snížit? Nejím mnoho ani banánů ani sušeného ovoce. Srdce a ledviny po vyšetření v pořádku. Co mám jíst?
Já mám opačný problém ,mám nedostatek draslíku. A je to nejspíše způsobeno tím, že mám rozhozené hormony a tak trpím žíznivkou. Hodně piji a tím se mi proplachuje tělo a odvádí minerály. Takže řešením vašeho problému by mohl být zvýšený příjem tekutin, denně minimálně 2litry. Určitě pijete velmi málo.
mám víc draslíku než mám mít-,ale nemám- potíže jak ho snížit?Nejím mnoho ani bananů ani sušeného ovoce.Srdce a ledviny po vyšetření v pořádku.Co mám jíst?
Přidat nový komentář