Dobrý den, celý život jsem nikdy nebyl v nemocnici, nikdy na chirurgii, nikdy hospitalizován. Jsem ročník 1982 a před 5 lety jsem začal kolabovat v práci, kolega zavolal rychlou ta mne odvezla do nemocnice napůl v bezvědomí s konečnou diagnózou akutní otrava z jídla... :( Po dalších záchvatech, poslední byla taková bolest že sem upadl do šoku a bezvědomí, zachránila mne sousedka, která zavolala RZS. K sobě sem přišel na chvilku, až když mne vyndavali ze sanitky na příjmu v nemocnici... :( V nemocnici jsem byl asi týden, zjistili, že mám v levé ledvině 2 kameny velikosti kusu štěrku - 1,8 cm a 1,5 cm. Které mi rozřezali ledvinu a ledvinovou pánvičku zevnitř. V pravé ledvině asi 4 kaménky, naštěstí malé. Takže mi urolog naplánoval operaci, ale musel sem vydržet 3/4 roku na práškach, zajisté znáte Novalgin na bolest, Algifen,... toť vše :( Naštěstí jsem nastoupil na operaci na urologii v Liberci, kde mne metodou PEK operoval sám pan primář. Po asi 2 hodinách na sále v celkové anestezii s mírnými komplikacemi jsem se probudil na JIP s hadičkami z levého boku, kapačky v obou rukou, na boku pytlík, v penisu cévku... Asi po měsíci v nemocnici, když už nebyla krev v moči, vše se vyplavilo, vyčistilo, mi před propuštěním vytrhli tu hadičku z boku a jel sem konečně domů. Po dalším měsíci rekonvalescence jsem se vrátil do práce a následující 4 roky jsem byl naprosto fit. Žádná kolika, ale musel sem převrátit svojí životosprávu a upravit jídelníček. Bohužel pokud máte tyto problémy v příbuzenstvu tak se to rádo vrací. Včera mne propustili z nemocnice, diagnózou je ledvinová kolika, zánět ledvin, močových cest... A je to tu zase...!!!!!!
Přidat nový komentář