Tak i ja se pridavam se zanetem zvukovodu. Ve stredu k veceru jsem zacala citit mirnou bolest ucha, v noci jsem se porad budila a rano jsem se vypravila na ORL do Nachoda. Tak mi doktor rekl, ze mam mirny zanet, napsal mi kapky Maxitrol, rekl mi at prijdu ve stredu na kontrolu a kdyby to odeznelo rychle, tak uz nemusim. Bolest se zacala stupnovat, zacala jsem kapat kapky, ale bylo to jeste horsi a vecer uz se to rozjelo na plno. Celou noc jsem nespala a jen brecela, ibalgin nezabiral. V pet hodin rano, psychicky i fyzicky vycerpana, jsem si rekla, ze uz fakt nemuzu a hodila do sebe 3 ibalginy najednou. Cca 20min.mi to konecne trochu zabralo a ja se mohla konecne na hodinu a pul vyspat. Pak jsem musela vstavat se synem do skoly. Ale wnd te doby, porad bolest jako blazen, zalehle ucho, probdene a probrecene noci. A to jsem vcera byla jeste na ORL v HK, tam mi doktorka rekla, ze mam silny zanet zvukovodu, udelala mi vyplach, pri kterym jsem myslela ze bolesti umru. Dala mi lomgetku, napsala ATB kapky Gentodex a ATB tablety Klacid. Tesim jsem se az to konecne prejde a nejhorsi je to, ze to potrva asi dlouho, nez co zanet a bolest ustoupi. Takze mi na 2-3 hodky zabere loupnout tri ibace na jednou a vcera mi jeste kamaradka lekarnice privezla na bolest Surgam tablety. Ale je to des, pro ty co to ne.yazili, nepochopitelna intenzivni a dlouho trvajici bolest. Hodne stesti a hlavne zdravi vsem, co si tim ted prochazeji tako ja.
Přidat nový komentář