Trápí vás střevní potíže, nadýmání nebo křeče v břiše? Možná patříte mezi 13 % české populace, jež se potýká se syndromem dráždivého tračníku neboli IBS. Na první pohled nenápadné projevy jsou často zaměňovány za běžné zažívací problémy, které časem zkrátka odezní. Ve skutečnosti však syndrom může přetrvávat celé roky a výrazně ovlivňovat kvalitu života – od každodenního fungování až po psychickou pohodu.
Ahojky pro všechny co trápí moučnivka, soor, žabka - nebo jak se té mršce dá ještě říkat. Někdo tu již zmiňoval, že pomáhá gel z Německa Infectosoor mund gel - to to můžu jen potvrdit. Naši malou moučnivka trápí pravidelně u růstu zoubků a vrací se jí. Fialka na nic - pupínky v plence atd. Nna dovolené jsem se seznámila s dětskou lékařkou z Německa, která mi tento gel poradila a poslala. Také jsem ho jednou kupovala v Německu v lékarně. Je dost drahý asi 9 euro a je malinkatý 20g, ale opravdu pomáhá a chutná a tím že to děti polknou pročistí od té potvůrky i střeva. Pro maminky, které se nedostanou do Německa, jsem našla stránky, kde gel u nás prodávají ( je to taky pěkná cena . Nemám to sama vyzkoušené, gel zatím mám, ale je tam normálně košík pro vložení a ceny. Tak zkuste tyto stránky http://goldpharma.com/?show=item&item=10476〈=CZECH a přeji ať všechny dětičky jsou bez moučnivky.
Přidat nový komentář