Dobrý den, jaký slaný roztok se prosím používá do konvičky na výplach nosu? Kupuje se nebo ho můžu vytvořit doma? Děkuji za odpověď
Běžně kupovanej B-komplex forte od zpropadené zentivy neobsahuje B12, šmejdi a ja myslel, že v tom je všechno!
Kobalt, který je důležitou součástí tohoto vitamínu, je jako samostatný kov modrý. Přidává se do skla, které zbarvuje do syté, kobaltové modři. V těle hraje důležitou roli při krvetvorbě. více ...
Běžně kupovanej B-komplex forte od zpropadené zentivy neobsahuje B12, šmejdi a ja myslel, že v tom je všechno!
Do žíly... cudák pacient,hned by natáhl brka... Intravenozněčili do žíli se nedává NIKDY,dává se muskulárně-čili do svalu. Takže ani ne tam kde končí záda-ale do svalu,nejčastěji lidově řečeno do zadku. Ale u dětí a starých lidí klidně i do steheního svalu.
Dobrý den, při pobytu v nemocnici jsem dostávala B12 do zadku a zjistilo se tak, že se mi poté zhoršuje akné. Je to možné? B12 je ve spoustě živočišných potravinách a je důležitá pro krvetvorbu, DNA, paměť, nervový systém, strdeční systém... Čím se to dá nahradit, zmírnit a nebo co s tím mám dělat? Je mi 25let a nemůžu dosmrti chodit jak puberťačka s rozvoraným obličejem, navíc je to hrozně bolestivé. Děkuju L.
Přidat nový komentář