Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
poradte mi prosim, kde se da uvedena bylina koupit. at uz seminka pro vlastni pestovani, nebo nejaky hotovy pripravek. dekuji
Vitex agnus castus je latinský název pro drmek obecný, lidově mnišský pepř, slovensky Vitex jahňací. Je určen hlavně ženám. V těle působí podobně jako některé ženské hormony. více ...
poradte mi prosim, kde se da uvedena bylina koupit. at uz seminka pro vlastni pestovani, nebo nejaky hotovy pripravek. dekuji
Poradte mi prosim, kde na Slovensku je mozne zohnat Kapucinku vacsiu (iba caj) a Drmek obecny,cize
Dobrý den, je možné v dnešní době sehnat něco s podobnými účinky Drmku? Byl mi doporučený že by mi mohl pomoci při shánění jsem se dozvěděla že z důvodu vyhlášky č. 225/2008 Sb je drmek zakázaný. Zároveň by mě zajímalo z jakého důvodu je tato bylina zakázaná a čím by se dala nahradit děkuji.
Já taky slyšela od své léčitelky, že ho EU zakázala prodávat, proto se asi dá koupit v Anglii. Nevím, zda má nějaké vedlejší účinky, ale paní přes bylinky tvrdí, že je až moc účinný, že by farmaceutická lobby? Možná by se dal vypěstovat. Neví, prosím, někdo, kde by se dala sehnat semínka? Díky moc.
hodně mi pomohlo kolidní střibro :) a drmek je super na menstruační bolesti doporučuji čaj nebo Mensicol
V Anglicku sa odporucuje na tvorbu materskeho mlieka ale su aj protichodne nazory .... Aka davka sa na tento ucel odporucuje.? Tu predavaju kapsule. Dakujem
Zaujalo mne "Mechanismus působení je komplikovaný a nemá cenu ho zde uvádět". To je škoda. Protože je opravdu komplikovaný a indikace by měla odpovídat diagnóze. Jinak by jej měly užívat ty, které chtějí otěhotnět a jinak ty, které chtějí podpořit kojení. Hlavní účinky drmku se připisují diterpenům a flavonoidům, nikoli zmíněným silicím. Obsahovat má nejméně 0,08 % kasticinu (flavonoid).... Každý píše, co se mu zlíbí, kvalitních informací jako šafránu. Hlavně, že inzerentů je dostatek... :(
Přidat nový komentář