Trpěl jsem akné od 11 do 21 let, dokonce mi to u odvodu vyneslo modrou knížku. Po těle jsem míval až 200 zánětlivých bodů. Prošel jsem všemi popsanými stupni léčení včetně antibiotik bez jakéhokoli trvalého výsledku. Problému jsem se zbavil až na radu jednoho lékárníka - zcela vyřadit cukr - do 3 týdnů bylo po problémech. Nedalo mi to a stále sleduji, co se na toto téma píše. Dnes vím, že je to problém mikroorganizmů v těle, a jejich rovnováhy. Kombinace antibiotika + cukr je ideální pro kvasinky, a s kvasinkami v symbióze žijí stafilokoky - tedy i ten zlatý, co vyvolává akné. To vyřeší jen úprava životosprávy, žádné mastičky. Lékař, který vám slibuje vyléčení mastičkami není dostatečně informován. Vůbec každému doporučuji, aby se vlastním zdravím zabýval především sám, Lékař má obvykle na starost asi 2000 pacientů a 200 nejběžnějších nemocí, takže na váš konkrétní problém připadá jedna čtyřistatisícina jeho duševní kapacity - vy máte celou. Jiné je to se zlomenou nohou, ale problémy typu anké lze nastudovat a zvládnout.
Přidat nový komentář