Zdravím!Bohužel netrpím jen měsíc, jako Veronika, ale 3,5 roku! Uhnízdila se mi v moč. trubici E.Coli a moc se jí tam líbí. Měla jsem i chlamidie,ale těch už jsem se dokázala zbavit. E.Coli však né a né mě opustit. 3,5roku beru NONSTOP antibiotika (různá).Užívám vitamíny, bylinky na moč.cesty, piju 3-5 litrů tekutiny za den, teple se oblékám. Nosím punčocháče, košilky... Je mi 26 let, děti nemám a stále se té potvory nemohu zbavit. Také mám za sebou operaci (rozšíření uretry). Ani to nepomohlo. Jsem bezradná. Trpím bolestma. Ledviny mám zdravé, prošla jsem několik vyšetření. Z gyn. hlediska jsem také zdravá. Jsem už opravdu zoufalá... Nevím 3,5 roku, co to je se normálně vyčůrat... :-( . Můžete mi někdo prosím něco poradit? Mimo jiné beru také autovakcínu už druhým rokem z imunologie a z těch antibiotik mám už poškozené játra. Gynekolog mi proto chce sebrat antikoncepci...Můj urolog už si neví rady. Má někdo podobné zkušenosti? Můžete mi prosím poradit? Prosím o radu na [email protected]. Děkuji.
Přidat nový komentář