Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat. Před třemi týdny mě chytla ostrá řezavá bolest v levém podbříšku, taková, že jsem nemohla ani zvednout nohu, dostala jsem zimnici, ta bolest se nedala vydržet, zavolali jsme záchranku, ta mě odvezla do FN v Olomouci, kde jsem čekala dlouho na vyšetření, vzali mi jen moč, udělali rentgen a pak SONO, určili mi neurčenou ledvinovou koliku, kterou jsem měla již v říjnu 2009, ale v pravé ledvině. Horečku jsem určitě měla, ale teplotu mi neměřili a v moči jsem krev neměla jen ty bolesti. Píchli mi Novalgin a zachvíli bolest odezněla, ale ne nadlouho. Napsali mi algifen, ale i ten mi nezabral. Na druhý den jsem šla na kontrolu ke svému urologovi, který na sonu viděl jen lehce oteklou ledvinu, napsal mi prášky, které opět nezabrali. Na druhý den už jsem měla zácpu, která trvala 3dny, bylo mi špatně, trpěla jsem nechutenstvím. Jela jsem opět k urologovi na sono a vzal mě na kapačky. Ležela jsem tam pět dní, bolesti po kapačce ustoupily ale jen nachvíli. Už mě bolel celý bok i ledvina, sono prokázalo kámen močovodu 5mm, Podstoupila jsem tedy zákrok byl mi zaveden JJ sten, který mám už třetí týden. Teď ve čtvrtek ho jdu vytahovat. Bolest ustoupila, ale měla jsem včera 19. dubna zase bolest jako před tím i nalevo i v pravo. Říká se že slepák můžu mít kdekoli. Také je možnost že mi ho kapačky rozehnali a může se vrátit. Krev mi za celou dobu nebrali a teplotu jsem měla vždy přes 37. Co si o tom myslíte? Děkuji
Přidat nový komentář