Trápí vás střevní potíže, nadýmání nebo křeče v břiše? Možná patříte mezi 13 % české populace, jež se potýká se syndromem dráždivého tračníku neboli IBS. Na první pohled nenápadné projevy jsou často zaměňovány za běžné zažívací problémy, které časem zkrátka odezní. Ve skutečnosti však syndrom může přetrvávat celé roky a výrazně ovlivňovat kvalitu života – od každodenního fungování až po psychickou pohodu.
Jen sem hodim i svoje dojmy. Po operaci hrozny bolesti, pocit ze musite na toaletu a jste necim narvani. Dokazal jsem spat s prasky 4h denne. Utekl jsem z nemocnice v Praze 1 po 5ti dnech, ze se muzu svijet u sebe v koupelne na zemi a ne u nich ve smradu. Nedelam si srandu, pri stolici jsem malem omdlel a pozvracel se. Asi jsem srab, ale kdyz jsem mel uriznuty prsty a sesivali mi je, tak to tak hrozny nebylo, tak asi tak. Jo a doktor pry ze co budu delat, az bude valka. Radsi nebudu rikat jmeno, dlouho by nepracoval. Po operaci myslim, ze jsem na tom hur, tak 5 dni po asi zacnu hledat dalsi nemocnici a hodne chlastu bych to prezil.
Přidat nový komentář