Tak to je dobrý,
mně ji dělali dneska.. Ale jelikož mám zdravotní stav trochu víc komplikovanější - léčím se už 14 dní na silný kašel (který přešel v dávivý), bolest v krku - jako kdybych tam měla struhadlo (nemám mandle), velkou rýmu, potom i ztrátu hlasu, tak jsem se obávala návštěvy ORL ještě víc.. Dnes dobírám ATB, měla jsem nějaký nosní kapky (spreje nepomáhaly), prášky proti bolesti krku, atd atd..
MUDr mě vyšetřil, poslal na RTG, kde zjistil, že levou stranu mám horší (což jsem věděla, jelikož mně bolela lícní kost až k uchu a jakoby i zuby) a že doporučuje výplach - tudíž punkci. Současně se mi pokoušel vyšetřit hlasivky, ale mám zvýšenou dávivost, tak neuspěl (jakožto už před 7lety)... Tak říkám ok, i když nadšená jsem nebyla.. Den předtím jsem totiž na netu horlivě hledala, jestli punkce bolí nebo ne, protože jsem věděla, že by mi měla pomoct.. Názory se různily, ale většinou se shodly, že je to nepříjemný, ale nebolí a že zubař je horší. Jo, hahaha.. Prdíčky naší babičky.. Už jen ty umrtvovací inkjekce vně nosu nebyly nic příjemnýho, pak samotný křup bylo fofrem, ale POTOM jsem cítila, jak mě tlačí ta blbá jehla v nose, opírá se mi o stěnu a bolí to jako prase.. A slyším: "předkloňte se" - jenže když jsem se předklonila, tak mně to bolelo ještě víc, takže jsem podvědomky spíš hlavou couvala před tou bolestí.. To vyplachování a následné smrkání celkem šlo, ale u toho jsem cítila tu proklatou jehlu.. Teď jsem nemohla mluvit - jak mám chycený hlasivky, takže moje "to bolí!!" přes to hlučný smrkání vody s tím bordelem, co jsem měla v nose, nebylo slyšet. Slzy mi tekly, no připadala jsem si jak debil. No ale všechno jednou skončí, tak cca po 3 nekonečných minutách se ozvalo "už stačí"..
Prý jsem "to" tam měla už delší dobu (ani jsem si "to" nestačila prohlídnout - přes ty slzy) a že by bylo nejlepší to ještě opakovat. Díííííky, to si fakt rozmyslím.. Možná že bych to i znova absolvovala (i když zatím moc úlevy nepociťuji), ale u jinýho doktora. Připadá mi, že tento už trochu postrádá cit v rukách (dle mého měl být už dávno v důchodu). Jinak není špatný, celkem i vysvětlí a není arogantní..
Dostala jsem doporučení na užívání nějakých léků, od zítra mám jiná ATB, nosní kapky, budu docházet na inhalace a sollux, tak doufám, že mi to už konečně pomůže...
Přidat nový komentář