Ahoj, mám stejný problém, jednen odběr mě odrovnal ...Z krve mi zjistila doktorka v roce 2010, že mám hypofunkci, mám hladinu v krvi špatnou, ok? Nasadila Euthyrox 50, vůbec nezkoumala proč mi nefunguje, nebo je pomalejší, nekoukla na minerály na nic..a já poslušně tlačím tabletky, dnes beru už 0,88, pořád mi to zvyšujou a já ze svých 60 kg mám 107, vypadám jak obézní čuník a i když jím pravidelně a zdravě stále přibírám na váze. Když jsem to vysadila, za tři měsíce jsem měla 19 Kg dole. Doktorovi jsem to řekla, ale on mi řekl, že je to divné, že se po tom netloustne, nevěřil mi, nasadil léky a já kynu dál...Nijak mě více nezkoumal, co půl roku příjdu do ordinace, občas sonografie krku, prohmatá ji a zas léky...Je to normální? Vždyť umřu na obezitu! Funím do schodů, astma zhoršené, páteř mě bolí, jenž mám problémy... Zajímavé je ale, že když jsem byla hospitalizovaná, musela jsem se dohadovat, aby mi lékx dali na pokoj, protože mi je nosili skoro až v devět a po snídani a ty se berou nalačno. Tak když endokrinolog tvrdí, že bych mohla zemřít, když to nebudu brát, proč tedy v nemocnici jim to bylo úplně jedno... Farmaceutický byznys? Začínám pochybovat...asi to vysadím, nechci mít 110....a váhá pořád stoupá a stoupá...Na to co jím, je to fak divné...Moc bych chtěla nějakou upřímnou odpověď z vašich zkušenosti, nebo radu...Jsem už zoufalá...
Přidat nový komentář