Zdravím všechny,,,chtěla bych vám něco poradit,.,,dlouho jsem trpěla kvasinkami a pořád se mi vracely,když jsem je doléčila,,,po menstruaci přišly znovu...zkrátka trápilo mě to dlouho,moje gynekoložka mi dávala různé přípravky (canesten,klotrymazol atd..) vždy byl ale výsledek stejný - na chvíli klid a potom zas na novo...jediné,co mi vždycky pomohlo a opravdu ulevilo byl Femisan - gel z tee tree oilu...ale dál,,,následně jsem vyměnila doktorku za doktora,jehož pečlivost a důslednost nakonec odhalila jádro problému - kvasinky jsem neměla....byla jsem u něho třikrát v měsíci se stejným problémem: pálení,svědění,výtok,zar udnutí..pokaždé mi udělal stěry a když mu přišel výsledek po třetí, měl už naprosto jasno - netrpím kvasinkovým výtokem nýbrž právě naopak,,mám přemnožený laktobacily..údajně jsou příznaky naprosto stejné jako u kvasinek a naoko se nedá poznat rozdíl...léčba je však rozdílná.Při přemnožení laktobacilů máte v pochvě zvýšené kyselé Ph,což znamená,že ho musíte snížit,,,a na to mi poradil jediné: výplach jedlou sodou....momentálně jsem v pořádku a už tři měsíce nemám problém...pokud vám doktor opakovaně tvrdí,že máte kvasinky,ale stěry už vám nedělá,je možné, že jste se opakovanými čípky apod. přeléčili až moc a máte problém opačný,tedy ten,který jsem měla já...přeji všem,ať jim tyto problémy přestanou.,,,je to začarovaný kruh,který je taky zhoršován psychickými problémy,nebo prostě jen tím,že na to člověk pořád myslí...
Přidat nový komentář