Dobrý den, mám problém s olupováním kůže na chodidlech, nejčastěji mezi prsty. Doporučíte mi nějaký krém?
Článek je staršího data. I u nás již lze očkovat proti planým neštovicím.
Dětské infekční nemoci jsou staré stejně jako lidstvo. Původně probíhaly trochu jinak. více ...
Slyšela jsem že očkování proti planým neštovicím nepomůže, že když je dítě v uzavřeném kolektivu, např. ve školce, tak je stejně dostane, ale nemají takový průběh jako u neočkovaného dítěte. Co je na tom pravdy?
O Vánocích mně začalo velmi nepříjemně bolet v krku, nikoliv na mandlích, ale níže v hltanu. Žádné zvýšené teploty, vyrážka a "malinový" jazyk. Lékařka ORL konstatovala silně zanícené hlasivky a udělala výtěr z krku. Rozbor prokázal bakterii spály. Je zajímavé, že spálu jsem prodělal 2x v předškolním věku a teď ve 62 letech. Podle lékařky dnes existuje 60 typů bakterií spály a protože jsem proti třem získal protilátky, mohu spálou ještě 57x onemocnět.
Je naprosto neuvěřitelné, že už 3 roky zde na www.ordina ce.cz jsou staré a nepravdivé informace. Je to o to horší, že Vám už několik lidí o tomto omylu psalo a správce těchto stránek to nechá bez povšimnutí! Už od konce roku 2005 je v České Republice běžně k dostání očkování proti planým neštovicím, jmenuje se Varilrix.
Mám 3. měsíční miminko a chtěla jsem se zeptat, zda je normální očkovat v jeden den Preventar 13 a další základní očkování. Bojím se reakce tak malého dítěte na velké množství očkovacích látek. Předem děkuji
Je to otrava, všude něco číhá. V Motole mi nabídli nějakou imunokúru, nakonec jsme na to použili curenzym. Byl dobrý.
Dokud se clovek nestane matkou tak nikdy neúpzna jakej opruz jsou detske nemoci!! Nase leto bylo ve znameni nestovic a oslabenen imunity:o( Dikybohu za preventan junior!
jj to znám,ale co užíváme celá rodina chlorellu a spirulinu oslabená imunita je pry,taže klepu tuk tuk tuk http://chlorella-a-spirulina.euweb.cz/
My máme plané neštovice naočkované, dcera byla několikrát v přímém kontaktu s nemocnými a nenakazila se. Takže nám fungují :)
Přidat nový komentář