Dobry den,mam skoro 2,5 leteho kloucka,ktery mi onemocnel salmonelou.Do trech tydnu bylo videt vyrazne zlepseni.Clovek by nerekl,ze je vubec nemocny.Tento vikend ho mel jeho otec.Nejsme spolu a dohodli sme se,ze ho bude mit obvikend.Malej ma brat denne probiotika a on mu je zapomnel podavat s plno vymluvama.Na slunicku,ze byl malej jen chvili.Tohle by snad mohl jist ne? -povidal.Od nedele vecer,co malej vstane,tak place,nuti ho to kakat.Boli ho to,zase skoro nepapa a zda se mi,ze to uz vykakava.Chtela bych vedet,jestli je opravdu dulezite denne dostavat ty probiotika?Vite volala sem v pondeli doktorce a ta mi rekne,hlavne at dostava ty probiotika.Volala sem byvalemu ktery mu je nedaval.V utery volam doktorce,jestli to je tim,nebo se to snad lepsi... .Najednou mi rekne,ze to vubec nevadi,kdyz mu to nedal.Tohle neni jen tak nejaka nemoc jako chripka a tak.Me jde jen o to,uzdravit malyho,bez tak to nejaky mesic potrva!Jaktoze se o nej nemuzu starat ja a musim ho predavat tatovy kdy si zamane?Socialka mi rekne -TAK MU NAVARTE NA CELY VIKEND- p.doktorka -NAPISU MU PAPIR (otci) CO MUZE MALEJ JIST A CO NE S RAZITKEM.Tohle je podle meho hazard se zdravim!Ja chci jen dohlidnout na to,aby malej dostal co ma,proste aby to vse se jeste nezhorsilo.Aby se mi uzdravil!Je to hrozna bezmoc,venku krasne,malej chce ven (parak),jist muze jen vybrane,do vody nemuze... .A ja mu proste nemuzu pomoc!!!Poradite mi prosim???Dekuji,Milena
Přidat nový komentář