Bojoval jsem s bradavicemi na nohách přes deset let. Měl jsem jich pět, a byl jsem z toho nešťastný. Zkoušeli mi je opakovaně vyřezat nebo vypálit. Ani jedno nepomohlo, ještě se mi rozmnožily. Používal jsem vlaštovičník a kdejaký babský recept , taky nepomohlo. Chodil jsem po hranách chodidel, jak mě to při chůzi bolelo. Nakonec mi jiná doktorka doporučila ať vyzkouším něco jako Duofilm, v té době to bylo pouze na recept. Duofilm umrtví tenkou vrstvičku bradavice a ta se po rozpaření v teplé vodě lechce obrousí. POZOR, nikdy nesmí krvácet kvůli možnému rozsevu, Bát se nemusíte, je to sice občas trochu nepříjemné, ale obruste jen bílou umrtvenou vrstvičku bradavice. Pak ji opět natřete a přelepte náplastí. Doporučuji natírat alspoň dvakrát denně, a večer rozpařit a obrousit. Bradavice tím jak se stále obrušuje, pomalu vyléza ven, až se úplně odloupne. Nesmí tam zustat žádná tečka/y, jsou to kořínky a ty musí jít ven, je to třeba stále natírat.Trvá to sice několik týdnů, ale jedině tento postup na nohách mi pomohl. Ale každý člověk je idividuální. Nejsem lékař ani obchodník s léčivy, mluvím jen z vlastní zkušenosti. Přeji Všem hodně zdaru.
Přidat nový komentář