Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Pokud trpíte atopickým ekzémem, dovolím si přidat náš příběh. Můj osmiletý syn měl ekzém prakticky od narození. V podkolení, na rukách a hrudníku. Masti s kortikoidy pomohly na chvíli, nebo se musely aplikovat denně. V noci neexistovalo, abych mohla klidně spát. syn se škrábal do krve a já nemohla téměř nic dělat. Bylo to hrozné. Často jsem četla různé rubriky a zkoušeli jsme všechno možné. Vždy to stálo spoustu peněz a výsledek žádný. Letos v únoru jsem náhodou narazila no produkty české výroby, vyvinuté v našich klimatických podmínkách a za rozumnou cenu. Jde o produkty firmy OKG. Zjistila jsem si o nich vše potřebné a objednali jsme pro syna OK balsam a OK gel na mazání. Alfu+ a Omegu+ na vnitřní užití. Asi po měsíci se synův stav trošku zlepšil. Do toho dostal neštovice a i s tímto problémem jsme se vypořádali téměř v pohodě. Ekzém začal postupně ustupovat. Za další 3 měsíce ekzém úplně zmizel. Od té doby uplynulo 5 měsíců a syn je naprosto bez ekzému. Produkty mě tak nadchly, že jsem se rozhodla o své zkušenosti napsat. Lidé o nich téměř nevědí a přitom se vyrábělí u nás a fungují na spoustu dalších problémů. Bližší info ráda každému pošlu. H. Hadincová 03-000494
Přidat nový komentář