Od mala jsem trpěl na afty. Nastudoval jsem si , přečetl a vyzkoušel snad všechno co šlo, včetně zde doporučovaných mazadel, vitamínů, gelů a dezinfekcí. Tohle všechno hoďte do koše a objednejte si Sangre de Drago. Dle mého zázrak. Zázrak v tom, že večer si nakapete třeba padesát kapek do deci vody, zamícháte, vykloktáte, spoklnete, dál už nic nejíte, nic jiného nepijete a ráno se vzbudíte bez problému. Vůbec nechápu, jak je fyzicky možné, aby se vám přes noc (nebo přes den, ale nic po tom nejíst, nepít, spíš opakovat vyplachování po hodině) zcela zacelil a přestal aft bolet. Prostě ranka je zavřená, cítíte jen výstupek, který po dvou třech dnech vymizí. A tohle takhle funguje na už plně otevřené afty, ale ideálně na ty hned v počátku... V případě pravidelné prevence (aplikuju ráno cca dvacet kapek do deci vody) máte po problému celkově.... Určitě nepoužívat koncentrované - jako kápnout přímo na aft, pálí to a problém to nevyřeší, musí se ředit. Že tahle tinktura řeší afty jsem přišel náhodně, v rámci užívání jako prevence případných onkologických problémů (jako bývalý kuřák). V případě užívání jako prevence je třeba po čase dělat pauzy a jak uvádí dovozová firma, jen max 20 kapek denně....(viz příbalový leták...). Budu rád za zpětnou vazbu, každý jsme originál, ale odzkoušela i manželka a tvrdí to samé. Jinak Sangre distribuuje víc výrobců, bohužel firmu neuvedu, ať to nevypadá že tady chci někomu dělat reklamu.....
Přidat nový komentář