Ahoj Kláro i všichni ostatní,hodně dlouho jsem hledala vůbec nějaké stánky s diskuzí o RS a tyhle jsem našla úplnou náhodou, nejsou ale moc přehledné nevíte třeba o nějakých jiných kde bychom si mohli dopisovat,svěřovat zkušenosti atd. Kláro chtěla bych se tě zeptat jak probíhá těhotenství s diagnozou RS.Já jsem se dozvěděla že trpím touto nemocí v březnu tohoto roku a plánuji těhotenství, musím rok od ataky počkat,ale zatím se mi nepodařilo sehnat moc informací o tom jak to vše probíhá, vím že je to u každého individuální a u každého to probíhá jinak.Jinak já se ještě s nemocí stále seznamuji a odhaluji její záludnosti,píchám si ob den interferon- Rebif 22 a k tomu beru ještě kortikoidy-medrol,po kterém jsem pěkně přibrala je ve mě samá voda samá voda,a jak dámy jistě uznají, možná i pánové, ale na psychice to člověku k tomu všemu rozhodně nepřidá.Někdy jsou dny kdy únava střídá ještě větší únava,brnění nohou,bolesti hlavy,ale abych si stále jen nestěžovala,žít se stím rozhodně dá a doufám že to tak zůstane nejdéle nebo nejlépe navždy:-) Ještě ke tvé práci Kláro, já třeba pracuju ve zdravotnictví kde jsem dnes a denně vystavena všemožné infekci a nemyslim si že by mě to nějak ohrožovalo, takže si myslim že práci učitelky můžeš vykonávat,ale jak už jsem psala u každého to může být úplně jinak.Tak to je asi pro začátek vše co mi leželo na srdci.Děkuju předem za odpověď a budu ráda když budéme všichni komunikovat.S pozdravem Lenka
Přidat nový komentář