Dobrý den, jaký slaný roztok se prosím používá do konvičky na výplach nosu? Kupuje se nebo ho můžu vytvořit doma? Děkuji za odpověď
Ahoj, mohu ti poradit,jestli máš opravdový zájem svůj problém řešit. Piš na meil: [email protected]
Dobry den používám už měsíc a půl šampon vichy a nemám pocit že by se to zlepšilo vlasy mi stále vypadávají můžete mi poradit,děkuji
Ahoj pokud jsi muž vyzkoušel folixil, nejel že vypadávání vlasu zpomalí, dokonce Ti vlasy začnou růst nové
Zkoušel jsi ho si? protože já ho užívám a mě moc pomohl. Efekt dlouho dobějšího rázu, trv á cca 3 týdny užívání a pak už sou vidět první efekty.
Mě osobně nikdy nic nefungovalo. A to jsem si toho koupil na vlasy hodně. Ale je pravda že folixil jsem ještě nezkoušel
Já jsem vyzkoušela capillus šampon s kofeinem a s nadměrným padáním vlasů byl konec, uvažuji i o koupi séra z této řady, prý je taky výborný.
Také mě trápí padání, snažím se jíst zdravě, dělám si různé zábaly, používám kvalitní šampony. Nic mi nepomáhá. Kamarádka mi doporučila Forcapil. Máte s ním někdo zkušenosti?
Přidat nový komentář