Dobrý den paní nebo slečno Simono,
po dlouhé době jsem znovu na netu,opět jsem si zadala do dotazů můj veliký a zásadní zdravotní i celkový životní problém - nemoc obsedantní neurózu, na kterou se léčím nyní již necelých 27 let.
Jak jsem již dříve psala, nějak jsem si musila zvyknout s touto nemocí žít, pomáhají mi antidepresiva, tyto beru denně a dle mého stavu mně bývá dávka těchto upravována. Taky se snažím, dle doporučení lékařky, provádět autogenní trénink.
Našla jsem Váš komentář k mému dotazu a tak Vám chci doporučit, abyste co nejdříve navštívila lékaře-psychiatra, pokud jste tak již neučinila, tento provede důkladné vyšetření vašeho psychického zdravotního stavu a nařídí léčbu. Jak jsem psala, mne tato nemoc provází již polovinu mého života, je mi necelých 57 let, nechci být skeptik, ale myslím, že s ní i dožiji. Samozřejmě, průběžně se se vším pořád nechci a nemůžu vyrovnat a ptám se, zda je tato nemoc opravdu nevyléčitelná a zda psychická muka budu prožívat opravdu až do konce svého života. Přesto i Vy, nezůstávejte s těmito problémy sama, opravdu musíte vyhledat odbornou pomoc. Držím Vám palce !
Přidat nový komentář