Taky jsem byla letos v dubnu operována na brániční kýlu. Čtyři roky jsem trpěla každodenní bolest pod levým žeberním obloukem, a až po čtyřech letech různých vyšetření mi zjistili, že mám brániční kýlu. Jsem po operaci 7 měsíců, jenomže mám docela často bolest levé lopatky a pod levým žeberním obloukem, docela mě pobolívá i břicho, na dotek je bolestivé. Jsem z toho všeho hodně unavená, stalo mě to dost peněz, myslím operace, protože mě operovali v soukromém sanatoriu, vytrpěla jsem si hodně bolestí před i po operaci, a pořád to není v pořádku. Nevím, co budu dělat. Užívat analgetika se mi nechce, protože jsem hodně brala před i po operaci Ibalgin, samozřejmě, že to mělo i vedlejší účinky. Ještě před operací mi jeden známý profesor medicíny řekl, že ať se nenechávám operovat. Jenomže trpět tu bolest, kterou způsobovala brániční kýla, tak to bych asi nevydržela. Byla bych ráda, kdyby mi někdo odepsal, kdo má podobné potíže. Chtěla bych vědět, jestli ta bolest postupně odezní, anebo se mám smířit s tím, že bolest mi bude "zpříjemňovat" život už napořád.
Přidat nový komentář