Dobrý den, mám problém s olupováním kůže na chodidlech, nejčastěji mezi prsty. Doporučíte mi nějaký krém?
Vyšetřovali vás na hereditární angioedém? Muze se i takto projevovat
Často trpím velkým otokem jazyka,který mě přepadne většinou ve spánku. Zvětšíse o tolik,že mám problém s dýcháním. Musím si nechat píchnout injekci, abych se neudusil. Alergologické vyšetření v normálu.Na nic alergický nejsem ani pan docent neví co se mnou dále.Užívám jem dva léky na vysoký tlak.Na jídlo ani na zvířata alerg. nejsem Tak co se mnou Je mě 53.
Je mi 53 roků a mám úplně stejné problémy jako osoba,která dala příspěvek přede mnou.Byl jsem na alergologii nic nebylo zjištěno,nevím si rady co mám dále dělat. Užívám také léky na tlak a cholesterol.
mam podobny problem, leky na tlak a tak jednou za mesic mi otece jazyk, ve vecernich popripade nocnich hodinach. vyresil jste svuj problem nejak ? Prosla sem uz snad vsechny doktory a nikde mi neporadi.
mas energ.problem 5.cakry,stitna zlaza -hypofunkce (85%),uzivej kvalitni jodove preparaty,doplnit energii-reiki,5 tibetanu ahoj mira
mě je 18 a mam ten samý problém.tak jednou za dva měsíce mi otéká jazyk a na alergu mi taky nic nezjistili.tlak i cholesterol mam v pořádku
Přidat nový komentář